Hop til indhold

Deldig lukker


Vi beklager at måtte meddele at deldig.dk lukker ned. Du kan læse mere om hvorfor her.

  • Der er fra i dag (20. marts) lukket for oprettelse af nye brugere.
  • Om en måned, hvilket vil sige den 20. april, lukker vi for muligheden for at skrive nye indlæg.
  • Deldig lukker derefter helt ned en måned senere, hvilket vil sige den 20. maj 2018.
Plotin

Tanker og synsninger

Indlæg: 328    Kommentarer: 921   
Se mere fra Tanker og synsninger

Plotins sidste farvel, eller måske, hvis noget går vel: På snarligt gensyn

73 visninger

Jeg vil jo ikke kunne love noget, jeg ikke ved, om jeg vil kunne holde!

Men det er i dag lykkedes mig at downloade og installere, hvad der skal til, for at lave en ny hjemmeside.
Foreløbig kun på en lokal server, på min egen computer. Men tanken er, med tiden, at "gå på nettet med noget, der vil kunne blive min egen blog".

Den foreløbige arbejdstitel er "PLOTIN HOME", men det vil kunne ændre sig, hvis andre har fået samme idé. Dog vil navnet, "Plotin", nok komme til at indgå.

Jeg kan heller ikke hverken love eller forudse, om det "bliver til noget". Intentionen har jeg, men, om jeg har evnerne, vil vise sig?

I må også have tålmodig: Hele flasken med rom bliver ikke drukket på én dag!

Foreløbig kan jeg kun sige, at hvis, såfremt i fald, at siden muligvis kommer på nettet, så er I alle, her fra DD, velkomne der, og selvfølgelig gratis, som på DD, uanset hvad jeg finder på at kradse en indtægt ind på. Send, til den tid, blot en mail med dit DD brugerID, formentlig via et menupunkt, der vil komme til at hedde "Kontakt", eller noget lignende (mail?), og en kort besked om, hvem du er/var på DD, så bliver du lukket ind, som det nu vil kunne lade sig gøre.

Tålmodighed, kære venner!
Siden kommer ikke op at køre, hverken i morgen, i næste måned, eller måske i den helt nære fremtid. Men: Jeg håber på, den vil komme.
En jævnlig Googlesøgning på "Plotin" vil nok blive det bedste fingerpeg om, at der er "sket noget".

I mellemtiden er jeg at træffe på nickras2@gmail.com, eller https://www.facebook.com/nick.rasmussen.37.

Igen: Skriv blot din ID fra DD, så jeg ved, hvem du er.1 Kommentar


Recommended Comments

Hej Plotin... Blot lige en oplysning... Jubii Debat, som jeg ikke kan sige noget positivt om, har jeg lige opdaget også indholder en blog, som lever lidt sit eget liv og ikke ser ud til at blive angrebet af kommentarer fra debattens klientel. Når du går ind på siden, finder du den ved at køre henover Fora, så kommer ordet blog til syne i bjælken under og i stedet for at klikke på fora, så klikker du på blog og kommer så der ind... Den ser ikke meget brugt ud, men hvis folk her fra invadere den, så kan den jo om ikke andet, så blive lige så brugt som her og hvis man tør vove pelsen, så er der en lagt mere aktiv debat end her.

Del denne kommentar


Link til kommentar
×