Hop til indhold
Untitled Document
Blog
Deldig.dk er Danmark bedste blog service for dig der vil dele dine tanker, oplevelser og hvad du ellers har at dele i dit liv. Her får du en blog som er fuldstændig gratis og alligevel tilbyder alle de blog funktioner du har brug for.

Deldig.dk er et fantastisk sted at blogge fordi det ikke bare er en blog, men et sted man kan være helt sig selv og dele sig med en masse rare og venlige mennesker. Udover din blog kan du også skrive i vores forum og få svar på dine spørgsmål, debattere forskellige emner eller bare hygge dig med de andre rare brugere.

Klik her for at oprette en profil, eller se vores lille intro video herunder. Vi glæder os til at læse din blog :)

Kort intro for deldig blogs

Ny blogprofil


Mere om vores blog service
Noget af det som adskiller deldig.dk fra lignende blog services, er at vi er målrettet den personlige type blog, her handler det om livet, de tanker vi går rundt med og alle de oplevelser (små som store) der er en del af vores hverdag. Vi har stor fokus på at det skal være et rart og godt sted at blogge, hvor vi har en god stemning og taler pænt til hinanden. For at få en blog her er det et krav at man er fyldt 17år, vi har valgt denne begrænsning for at holde emnerne på et lidt mere" voksent" niveau. De fleste brugere herinde er mellem 17 og 45 år.

En blog på deldig er ikke bare en blog, men et sted som vi håber kan bidrage positivt til dit liv. Det er altid godt at kunne skrive om sine tanker og oplevelser, men det giver først rigtig værdi, når man får positiv feedback fra andre, derfor har vi også et forum til alle vores spørgsmål, lige som der er flere andre måder man kan kommunikere med hinanden på herinde.


Ny blogprofil


Hvad er en blog
Men hvad er en blog egentlig? Ja i princippet er den hvad du gør den til, men hvis du vil vide lidt mere om blogfænomenet læs bare videre. Hvis du hellere bare vil i gang med din blog så klik her, og vil du gerne kigge lidt i andres blogs så klik her.

En blog eller weblog som den også kaldes er en hjemmeside eller sted på nettet, som man jævnligt opdaterer med korte eller længere tekster som kaldes indlæg. Indholdet kan variere fra det personlige dagbogsagtige hvor bloggeren skriver om sin dagligdag, oplevelser og tanker, og så over til det politiske eller tematiske hvor der oftest er en speciel agenda med bloggen. Her på deldig.dk er det mest det personlige som er i fokus i de forskellige blogs.

Bloggen tog som fænomen fart fra omkring 1999 hvor de første webtjenester langsomt blev udbredt, med simple værktøjer der gjorde det nemt at oprette og bruge blogs. Men siden internettets begyndelse har almindelige hjemmesider også været brugt i mere eller mindre lignende form. I dag er det meget normalt at have en blog, som bruges til mange forskellige ting. Den er f.eks. fremragende til at holde familie, venner og bekendte opdaterede med hvad der sker af små og store ting i hverdagen. Bloggen er også en god erstatning for den traditionelle dagbog, da en blog ikke bare ligger og samler støv uden at blive læst af nogen, nej her er der faktisk mulighed for at få feedback på sine tanker og oplevelser. Og så er en blog og i særdeleshed en blog på deldig.dk en god måde at skabe nye sociale relationer og venskaber.

Vi glæder os til at besøge din nye blog og ønsker dig velkommen som ny blogger her i blogosfæren.


 
Ny blogprofil 
Fordele ved deldig.dk:

Gratis! Ja du får fuld adgang uden at skulle betale en krone!

Indbygget fotoalbums!

Udgiv blogindlæg med det samme eller på en bestemt dato!

Fri for spam! Vi holder spam ude, så du ikke skal bruge tid på det!

Bestem hvem der må skrive kommentarer til dine blogindlæg!

Brug fotos, YouTube videoer, BB code og smilies i dine blogindlæg!

Indbygget brugerprofil og privat beskedfunktion!

Se hvor mange gange hvert blogindlæg er blevet læst af andre!

Indbygget forum til sporgsmal, debat og hygge!

Mulighed for at andre kan abonnere på din blog!

Aktivt online fællesskab, giver mulighed for feedback på dine indlæg!

Fokus på den gode stemning og at her skal være rart at blogge!

Fantastisk support, sikre dig hjælp når du har brug for det!

Plus en masse andre ting, der gør deldig til det perfekte blog sted...

Ny blogprofil

×