Hop til indhold

Deldig lukker


Vi beklager at måtte meddele at deldig.dk lukker ned. Du kan læse mere om hvorfor her.

 • Der er fra i dag (20. marts) lukket for oprettelse af nye brugere.
 • Om en måned, hvilket vil sige den 20. april, lukker vi for muligheden for at skrive nye indlæg.
 • Deldig lukker derefter helt ned en måned senere, hvilket vil sige den 20. maj 2018.

Blog – start din egen blog

Her på deldig kan du få din egen personlige blog – det er fuldstændig gratis og har en række fordele du ikke finder på andre populære blogplatforme.

Du kan bruge din blog på deldig til flere forskellige ting. F.eks. som en åben dagbog som rent faktisk bliver læst af andre, og som giver mulighed for kommentarer og positiv feedback på dine indlæg. Brug den til at dele dine oplevelser og de tanker du går rundt med, og som bare har brug for at komme ud. Brug den som en rejseblog hvor du deler dine rejseoplevelser og billeder. Eller brug den som en log over personlige projekter du har sat dig for.

Bare del dig, og oplev hvor dejligt det er at kunne dele dig selv anonymt og helt som du er, uden behov for den falske selviscenesættelse man ser på så mange andre sociale netværk i dag.

Her er nogle af de fordele der er ved at skrive en blog / åben dagbog på deldig

 • Det er nemt at gå til og kræver ingen teknisk viden, og så kan du nemt få hjælp af supporten og blogfællesskabet.
 • Blogs på deldig er forbeholdt personlige og private blogs. Det vil sige din blog ikke drukner i kommercielle blogindlæg. Dine indlæg er lige så meget værd som alle andres uanset hvad du har at fortælle.
 • En blog på deldig er ikke en enlig URL ude på det store net – her er din blog en del af et online fællesskab, og derfor får du typisk mere respons og feedback på din indlæg. Og så har du læsere allerede fra dit første indlæg.
 • Deldig har en dedikeret sektion til dine spørgsmål, som egner sig langt bedre til spørgsmål og svar end en et almindeligt blogindlæg med kommentarer.
 • Vi lægger meget stor vægt på at her er rart at være og at her er en god omgangstone. Derfor tillader vi ikke tilsvininger og angreb på dig og din blog som desværre ellers er blevet hverdag så mange andre steder på nettet.
 • Vores moderatore og admins hjælper med at holde din blog fri for spam kommentarer, så du ikke selv skal bruge tid på det.
 • Deldig er et 100 procent danskejet blogfællesskab.
 • Mød andre bloggere som har lignende oplevelser og tanker som dig, eller bloggere som kan bidrage med helt nye vinkler og feedback på dine indlæg.

Sådan får du en blog på deldig

Start med at oprette en profil. Herefter kan du oprette din egen blog, hvor du giver den et navn og en kort beskrivelse, og så kan du bare gå i gang med med at blogge alt det du vil. Har du brug for hjælp så er du altid velkommen til at spørge supporten.

God fornøjelse med din nye blog :-)

Lidt historie om blogs

Internettet har været brugt til at skrive blogs længe før der overhovedet var noget som hed en blog. Og grundprincippet med en personlig blog er egentlig lige så gammel som pen og papir, for en blog bruges af mange som en slags åben dagbog på nettet. Ordet blog dækker i dag over mange forskellige slags online publiceringer og bruges både som personlige dagbøger og som kommercielle magasinlignende udgivelser, især mad- og modeblogs hvor en del af indlæggende er betalte/sponserede indlæg er blevet populære de seneste år. Men her på deldig handler blogs ikke om produkter men om dig og det du har at dele fra dit liv.

I 1994 startede en ung Justin Hall en online dagbog som hed ”Justin's Links from the Underground ”. Webstedet, som først blev startet som en linkguide til internettet, blev senere til en dagbogslignende log over hans liv, hvilket senere har givet ham titlen som pionerblogger – du kan stadig finde hans blog på adressen www.links.net.

Efterhånden som internettet blev mere og mere udbredt var der også flere som så fordelen ved at lade den gamle papirs dagbog blive liggende i skuffen og bruge en webside som en personlig log. Det gav senere betegnelsen weblog, som så igen senere blev forkortet som blog.

I dag består internettet af millioner af blogs af forskellig slags, men uanset hvad man kalder det, så er det et fantastisk værktøj til at dele både oplevelser og de tanker man går rundt og tumler med, lige som dagbogen har været i århundrede før internettet – her deler man bare skriverierne online frem for at gemme dem væk i en skuffe.

 • Info og guides til deldig

  • Det kan nogle gange være svært at komme i gang et nyt sted, så her får du nogle tips til at komme godt i gang med deldig.
  • Lidt om hvordan du får en blog på deldig og hvad den kan bruges til.
  • Det er vigtigt for os alle sammen, at her er rart og hyggeligt at være, og derfor har vi opstillet nogle retningslinjer og regler for brug af deldig.
  • Har du brug for hjælp til deldig, eller har du andre spørgsmål omkring deldig eller indhold på siden, kan du kontakte os på forskellige måder.
×