Hop til indhold

Deldig lukker


Vi beklager at måtte meddele at deldig.dk lukker ned. Du kan læse mere om hvorfor her.

 • Der er fra i dag (20. marts) lukket for oprettelse af nye brugere.
 • Om en måned, hvilket vil sige den 20. april, lukker vi for muligheden for at skrive nye indlæg.
 • Deldig lukker derefter helt ned en måned senere, hvilket vil sige den 20. maj 2018.

Kategorier

 1. Krop og sjæl

  1. Selvudvikling & psyke

   Her snakker vi om personlig udvikling, livskvalitet og hvordan vi skaber det liv vi ønsker. Her er også plads til emner som stress, angst og depression.

   4.421
   beskeder
  2. Sundhed, krop & fitness

   Her snakker vi om sundhed, sygdom, vægttab, motion og lignende emner.

   3.526
   beskeder
  3. Livet generelt

   Her snakker vi mere generelt og bredt om livet. Passer emnet ikke lige på andre kategorier med handler på en eller anden måde om livet, så er dette det rette forum.

   4.719
   beskeder
 2. Livsstil og relationer

  1. Kærlighed & forhold

   Er du forelsket eller er i gået fra hinanden? Her snakker vi om alt der har med kærlighed, romantik og forhold at gøre.

   9.513
   beskeder
  2. Børn, graviditet & familie

   Her snakker vi om graviditet, vores børn, forældrerollen og om familielivet.

   2.872
   beskeder
  3. Studie, job & økonomi

   Stikord: Studieliv, job, karierre, udannelse, penge, forsikring, økonomi, pension og lignende.

   2.808
   beskeder
  4. Mode, stil & skønhed

   Her snakker vi mode, shopping og skønhed. Få et godt råd, flash dit seneste køb og del dine mode og skønheds tips.

   1.511
   beskeder
 3. Fritid og interesser

  1. Mad og drikke

   Del en god opskrift eller tips til middagen. Hvilken vin skal du vælge? Hvor er det godt at spise? Hvordan steger man en and?

   2.177
   beskeder
  2. Musik, tv, film & bøger

   Her snakker vi om musik, film, litteratur og udesendelser i fjernsynet. Del og find inspiration til ny musik, spændende film eller gode bøger.

   3.307
   beskeder
  3. Dyr

   Spørgsmål og svar om hunde, katte, gnavere, heste og andre dyr. Snak om dit dyr og del dine oplevelser og fotos.

   1.472
   beskeder
  4. Fritid, hjem & hobby

   Her snakker vi om emner som ferie, hobby, kreativitet, bolig, have, oplevelser og hvad man nu ellers foretager sig i fritiden.

   2.758
   beskeder
  5. Opslag

   Her kan du lave opslag om køb & slag, efterlysninger, hjælp til spørgeskema, og lignende. Kommercielle opslag er stadig forbudt.

   45
   beskeder
 4. Andet

  1. Aktuelle emner & debat

   Diskuter og snak om aktuelle emner fra medierne. Del din mening, viden og spørgsmål og de aktuelle emner her. (Husk du må ikke kopiere tekster direkte fra andre sider og indsætte det her - lav i stedet et resume og et link)

   6.127
   beskeder
  2. Caféen - hyggesnak & sjov

   Stedet hvor vi hygger, deler sjove historier og kommer hinanden ved. Her er plads til lidt af hvert, så kom indenfor og vær med!

   7.897
   beskeder
  3. Alt andet som ikke passer i andre kategorier

   Hvis dit emne ikke passer i nogle af de andre kategorier, kan du oprette det her. Så vil det blive flyttet en passende kategori hvis den oprettes senere.

   2.403
   beskeder
 • Seneste emner

 • Senest opdaterede emner

  • Tim Hansen
   Tak selv, og du er altid velkommen
  • Sandal
   Det er ikke meningen, jeg vil få dig til at gå i selvsving  Sådan som jeg forstår det, så handler onani blot om begær?  Ja, det er lidt mere enkelt og nemmere at forholde sig til   Jeg oplever, at jeg har lidt svært ved at finde ud af, hvad jeg lige skal svare.
   Så jeg vil bare sige, at jeg er rigtig glad for at høre om din oplevelse af livet og din store taknemmelighed. Det er rigtig dejligt at høre for mig. Jeg befinder mig lige nu et sted i livet, hvor jeg har rigtig mange tankestrømme. Men dine svar giver mig helt ærligt noget ro og selv en taknemmelighed. Du har givet mig et wake up call, og det er jeg rigtig glad for. 

   Så tusind tak for dine svar, Tim! Det har været helt vildt interessant og givende for mig at læse og skrive med dig   
  • Tim Hansen
   Jeg forsøger at tage det fra en ende af, min hjerne går nemt i selvsving Onani: Det ville jo være lidt respektløst af mig, at sige jeg har patent på sandheden, så det kan jeg jo ikke udelukke for nogle og for andre ikke... Først er mænd og kvinder forskellige. En mand skal have noget visuelt eller tanker der bliver visuelle inde i hovedet, for at der sker noget syd på. En kvinde kan uden nogen tanke overhovedet, få sig selv i brand, alene ved berøring. Min erfaring, mænd der elsker at onanere, ville ikke gøre det, hvis de havde en storbarmet blondine til fri afbenyttelse, døgnet rundt, kontra der faktisk er kvinder der fortrækker selv at gøre det og så bare bruge en mand til at kæle med... Så jeg tror den ensomme vil føle sige endnu mere ensom efter onani, fordi der bare mangler den berøring en partner giver. Jeg er lidt mere enkel, og tror på Gud, som vi læser om i Bibelen. Jeg tror også på, at jeg ikke har noget at være stolt af, for jeg har fået det hele af Gud... Det giver mig en sand taknemlighed og en følelse af ren lykke. Nej jeg siger ikke, du ikke kan blive lykkelig hvis du drikker kaffe og ryger cigaretter, men jeg siger, det hverken er kaffe eller cigaretter der gør dig lykkelig... Hvis du starter med en erkendelse af, at du er magtesløs overfor din afhængighed og er villig til at lægge det over til en Magt større end dig selv, så ikke bare kan, så vil du blive fri af enhver afhængighed. Som sagt, så oplever jeg hver dag mirakler, hele tre inden jeg forlader min seng - Jeg er i live, ædru og i stand til at elske... Fra jeg var omkring de 14 år og til jeg fyldte 34 år, var jeg hverken i live, ædru eller i stand til at elske, så jeg ved om nogen hvor stort det er!
  • Sandal
   Ift. onani, så tænker jeg, at men vel godt kan gøre det med en ren kærlighed til sig selv, hvor det dermed ikke blot handler om det at onanere? Den samhørighed man kan føle med en partner, kan man vel også mærke med/i sig selv alene? I forhold til det, du skriver om lykke. Jeg vil blot tilføje min trosoverbevisning: at der findes et sted inde i os alle, hvor der intet er at dømme. - Et sted, hvor vi blot ER, og hvor vi accepterer alt og intet for hvad det er, uden at føle behov for at beskrive det. - Et mysterium, som vi ikke kan eller skal definere. Når man finder ind til dette sted, dyrker dette sted om man vil, er man på vej til en lykketilstand, der rummer evig kærlighed til alt, hvad der er. "Regnvejr er møgvejr" vs. "det regner" = sindets trang til at definere vs. det, der er = ego vs. kærlighed. Kærlighed = lykke. 
   OG DERMED: Gud er i alt, kærlighed er i alt. Men vi bliver forvirrede af, at vi har lært, at vi skal gribe fat i de tanker, der helt naturligt viser sig fra det store, tomme, rummelige rum, der er vores sind.
   Jeg tror det er den lykke og kærlighed, du beskriver, men som jeg beskriver på den mere spirituelle måde.  Siger du så egentlig, at jeg ikke kan blive lykkelig, hvis jeg ryger cigarretter og drikker kaffe? - Jeg giver dig faktisk ret. Og jeg mener at have indset det, du snakker om, det vi begge snakker om. Men jeg er stadig afhængig og føler et stort tomrum, når jeg lader mine tanker om alt flyde hen uden at tage fat i dem. Kan du give mig en forklaring på dét? Er det bare fordi jeg ér afhængig og skal lære at lade tomrummet være det, det er, uden at have behov for (behovet = afhængigheden) at udfylde det? Tænker man da skal gå i en ren, meditativ tilstand konstant. Hvilket jeg lige nu i mit føler er langt væk. Men jeg er også afhængig. Jeg vil ikke nævne af hvad, andet end cigarretter og kaffe. - Men vil du fortælle mig, at jeg rent faktisk kan komme udover hele afhængigheden og alt, hvad den bærer med sig? - Jeg har svært ved at forestille mig, at det ikke skal være noget, jeg skal gå med resten af mit liv, men bare lære at leve med..?         
  • max
   J,eg er meget enige i dine og Tims synspunkter. Sex er for mig kun en kortvarig tilfredsstillelse,. For mig er samværet og intimiteen afgørende. Forspill og det at give er for mig vigtigere end akten. Mvh max
  • Tim Hansen
   Der vil jo nok være lige så mange meninger om dette, som vi er mennesker... Ud fra et åndeligt synspunkt, så er sex i sig selv tomhed. Hvis du fx. dyrker onani, som må siges kun at handle om sex, så mangler der jo noget og man vil føle sig mere alene efter end før. Jeg har jo beskæftiget mig med afhængighed hele mit liv, primært min egen, og det handler i bund og grund om at jagte lykke. Problemet er, at vi kigger de forkerte steder - spil, tilfældig sex, stoffer, alkohol, shopping etc. Intet af dette vil bringe dig lykke, fordi det alt sammen er uden reel værdi. Det der vil bringe dig lykke, er det du vil tænke på, når og hvis du ved  du er på vej herfra. Primært dine kære, hvis du er troende, så det du tror på du er på vej til at møde, altså ting du ikke kan købe for penge og som er givet til dig for intet. Så kan man tro på det er skæbnen der har givet det til dig eller din Gud, men uanset så er det noget du er meget taknemmelig for. Ja vi kan være grundlæggende forskellige, men det er blot et spørgsmål om hvad der er åbenbaret for os. Der er ingen der bliver lykkeligere af sex, det er trods alt som at ryge en cigaret, en meget kort nydelse, som hvis du er afhængig, blot giver lyst til en mere, en mere, en mere osv. Når du har indset sandheden, så er det bare ikke så interessant mere, fordi du indser det handler om begær og ikke noget af egentlig værdi, det kan det kun være, hvis du er sammen med the one and only. For mig er det ikke opdelt, der findes kun kærlighed, men er du afhængig, så eksistere kærlighed ikke, der er det tætteste du kommer sex. Så for mig er det at være i stand til at elske, et ægte mirakel.
  • Sandal
   Det er noget værre noget. Men det er dejligt at høre dig sige, at sex ikke handler om sex  - men det gør det måske alligevel nogle gange? Eller er det noget, vi har skabt, tror du?  Der må være noget fra urtiden eller et eller andet. - ikke at jeg ved, hvordan det fungerede dengang x) men man snakker jo om liderlighed, og det betyder vel, at man blot har lyst til sex?  Og tror du, vi kan være grundlæggende forskellige på det punkt? Man kan jo fx være sexafhængig, har jeg hørt. Så kan man vel føle et grundlæggende behov for noget forskelligt. Jeg er pissenysgerrig :-D Det er rart at høre, at der er nogen, der også tænker sådan det er uvant for mig. Har aldrig hørt en mand sige sådan. Eller en kvinde for den sags skyld. Det kan jeg i hvert fald ikke huske. Det synes jeg på en eller anden måde er skræmmende. Det er som om jeg har fået et indtryk af, at det skal være opdelt.. der er sex, og så er der kærlighed. Hvilket jo også kan være tilfældet. Men føler mig ret tosset for selv at have tænkt sådan. Selv i forhold. Det er sgu nok derfor, jeg aldrig rigtigt har nydt det. Det gav mig ærligt talt ret meget ro omkring emnet så tak.
  • Tim Hansen
   Ja lige netop, og vi skal jo lige huske på, at de jo også tror de er alene og derfor pynter lidt på sexlivet, af frygt for ellers at virker uinteressante... Så det er jo lidt en skrue uden ende  
  • Sandal
   Ja, det har jeg tænkt på. Men det er nemt at blive forvirret, hvis man kommer til at tro på, hvad de siger :-) 
   Mange tak for dit svar. Jeg er fuldstændig enig med dig. - Igen kan det bare være svært ikke at lukke andres ord ind og dermed føle sig anderledes.
  • Tim Hansen
   Har du tænkt på, at andre måske lyver eller i hvert fald overdriver? Alt skal jo efterhånden handle om sex, blot kig en gang på tv-oversigten, der er jo stort set ikke andet, og jeg tror simpelthen mange føler sig unormale og derfor overdriver deres lyst, trang og hvad der går for sig. Nu skal jeg ikke bestemme hvad du skal, men for mig kan de stikke det begreb op hvor de er højest når de plukker jordbær. Du er nøjagtig som du skal være, og som du er skabt, i hvert fald på det ren seksuelle område, du kan selvfølgelig være en bandit på alle andre områder, uden jeg ved noget om det For mig handler sex ikke om sex, men om den ultimative nærhed med hende jeg elsker, det kan vi sagtens gøre med tøj på, uden nogen alarm fra min side.
×