Hop til indhold

Debatforum

 1. Krop og sjæl

  1. Selvudvikling & psyke

   Her snakker vi om personlig udvikling, livskvalitet og hvordan vi skaber det liv vi ønsker. Her er også plads til emner som stress, angst og depression.

   4.415
   beskeder
  2. Sundhed, krop & fitness

   Her snakker vi om sundhed, sygdom, vægttab, motion og lignende emner.

   3.521
   beskeder
  3. Livet generelt

   Her snakker vi mere generelt og bredt om livet. Passer emnet ikke lige på andre kategorier med handler på en eller anden måde om livet, så er dette det rette forum.

   4.718
   beskeder
 2. Livsstil og relationer

  1. Kærlighed & forhold

   Er du forelsket eller er i gået fra hinanden? Her snakker vi om alt der har med kærlighed, romantik og forhold at gøre.

   9.506
   beskeder
  2. Børn, graviditet & familie

   Her snakker vi om graviditet, vores børn, forældrerollen og om familielivet.

   2.859
   beskeder
  3. Studie, job & økonomi

   Stikord: Studieliv, job, karierre, udannelse, penge, forsikring, økonomi, pension og lignende.

   2.768
   beskeder
  4. Mode, stil & skønhed

   Her snakker vi mode, shopping og skønhed. Få et godt råd, flash dit seneste køb og del dine mode og skønheds tips.

   1.511
   beskeder
 3. Fritid og interesser

  1. Mad og drikke

   Del en god opskrift eller tips til middagen. Hvilken vin skal du vælge? Hvor er det godt at spise? Hvordan steger man en and?

   2.169
   beskeder
  2. Musik, tv, film & bøger

   Her snakker vi om musik, film, litteratur og udesendelser i fjernsynet. Del og find inspiration til ny musik, spændende film eller gode bøger.

   3.300
   beskeder
  3. Dyr

   Spørgsmål og svar om hunde, katte, gnavere, heste og andre dyr. Snak om dit dyr og del dine oplevelser og fotos.

   1.461
   beskeder
  4. Fritid, hjem & hobby

   Her snakker vi om emner som ferie, hobby, kreativitet, bolig, have, oplevelser og hvad man nu ellers foretager sig i fritiden.

   2.739
   beskeder
  5. Opslag

   Her kan du lave opslag om køb & slag, efterlysninger, hjælp til spørgeskema, og lignende. Kommercielle opslag er stadig forbudt.

   45
   beskeder
 4. Andet

  1. Aktuelle emner & debat

   Diskuter og snak om aktuelle emner fra medierne. Del din mening, viden og spørgsmål og de aktuelle emner her. (Husk du må ikke kopiere tekster direkte fra andre sider og indsætte det her - lav i stedet et resume og et link)

   6.126
   beskeder
  2. Caféen - hyggesnak & sjov

   Stedet hvor vi hygger, deler sjove historier og kommer hinanden ved. Her er plads til lidt af hvert, så kom indenfor og vær med!

   7.897
   beskeder
  3. Alt andet som ikke passer i andre kategorier

   Hvis dit emne ikke passer i nogle af de andre kategorier, kan du oprette det her. Så vil det blive flyttet en passende kategori hvis den oprettes senere.

   2.391
   beskeder
 • Seneste emner

 • Senest opdaterede emner

  • Centrum
   Først så skal du lade være med at se dig selv som et menneske der er anderledes. Dermed mener jeg at du skal vende din tankegang fra "jeg er ikke" til "jeg er". Dernæst så er det at være en god ven, en god start og ikke en begrænsning selvom det kan opleves sådan. Min egen søn var "vennen" alle pigerne kom til og det at finde en kæreste var svært. Han brugte Tinder og måske også andre steder og efter mange, ikke forgæves, forsøg, så lykkedes det. Ikke forgæves fordi han lærte noget hver gang.  Der skal kysses mange tudser før en bliver til en prinsesse og det er bare om at komme igang. På Dating.dk lå der, ihvertfald før i tiden, forskellige arrangementer man kunne vælge at deltage i. Om det er sådan på andre portaler ved jeg ikke, men det var måske en mulighed.  Ønsker dig al mulig held. Centrum
  • Paris
   Først der er ikke noget galt i at blive "friendzoned" det er jo bare et tegn på at du er likable og det er da en vigtig egenskab når man søger kærstepotentiale. Men selvfølgelig træls hvis du gerne ville mere end venskab og hun ikke vil, men det er bare ikke altid Amors pile får ram på begge parter. Lad dig ikke slå ud selv hvis der skal 50 afvisninger til før du finder det rette. Risikoen for afvisning er en del af gamet, så bare spring ud i det om det så er Tinder, Happn eller Dating.dk. Prøv de forskellige steder af og se hvad der virker bedst for dig. Dating og jagten på den eneste ene er en læringsprocess og de fleste af os har svært ved det i starten, men efter nok fejlforsøg plejer det at lykkedes før eller siden. Jeg har kysset mange frøer som forblev frøer og haft pinlige dates eller siddet og krummet tæer mens jeg fandt på en undskyldning så jeg kunne komme hurtigt videre. Men nu har jeg fundet ham Jeg tror ikke du behøver begynde at tage i byen hvis det ikke er noget der for dig eller din omgangskreds. Jeg kender flere som har fundet sin kæreste med online dating, og jeg har selv mødt min der
  • Forvirretung
   Hej alle sammen Har dyrket eliteindræt hele mit liv, er i starten af 20'erne, og valgte at stoppe sidste år, efter jeg blev stillet et ultimatum efter lang omtanke. Det har sat tanker i gang omkring hvad jeg gerne vil med mit liv, og har kommet frem til en sørgelig bekendelse: er god til at blive "friendzoned" af piger, men ikke mere. Får altid at vide, at jeg er en super god ven, med hjertet det rette sted. Jeg har aldrig rigtig drukket, da sporten fyldte hele mit liv, og har derfor aldrig tilladt mig tid til piger, men blev rigtig forelsket sidste måned - sådan rigtigt for første gang, og er da også blevet afvist. Med andre ord, hvordan kommer en ung fyr i 20'erne i gang med at gå i byen osv., når bekendtskabskredsen kun består af sygeligt fokuserede og ambitiøse folk, og er ikke den person mere, men én der er på udkig efter en kæreste? Så livet kan begynde at give lidt mening igen. Skal jeg prøve Tinder? Hvad med Happn? Melde mig ind i single-klubber? Føler mig langt bagude, og har ikke lige en vennegruppe bestående af folk der gerne vil tage i byen.
  • Katrineds
   Allerhelst kan jeg bedst lide at være sammen med min kæreste og kun os to. Hvor vi går ture, køre ture, gå på loppemarkeder, hygger på sofaen og ser film, læser bøger osv. Men jeg plejer at ha' en lille aftale med mine veninder en gang imellem, være til familiearrangementer (min kæreste og jeg har to store familier), så vores weekender er aldrig helt hellige. I denne weekend har jeg arbejdet, holdt julefrokost for nogle gamle kollegaer og så har jeg været på tøjloppemarked i  dag :-) og lige nu ligger jeg flader på sofaen :-D  
  • Centrum
   Jeg skal til julefrokost om et par timer. Igennem mit liv har julefrokoster altid været noget mindre godt, men det sluttede da jeg mødte min nuværende mand. Dejligt at jeg kan nyde sådan en Der plejer kun at være denne ene, men i år skal jeg til hele tre. En på det arbejde jeg fratræder til nytår og en på mit nye job som jeg tiltræder 1. januar + selvfølgelig denne Ellers bruges mine weekender på at rende rundt udenfor, i skoven og i min parklignende have, hvor jeg laver det som vejret tillader. mvh. Centrum  
  • Tiberius
   Jeg har en søster der er hele 15 år ældre end mig, og det gør også at vi ikke har set meget  til hinanden. Vi er som mennesker meget forskellige, og der har også været store uenigheder mellem os. Jeg må sige ærligt at jeg ser min søster som en grådig og hyklerisk person. Moralist er hun også med hendes kristne livssyn. Vi har ikke set hinanden i omkring 3 år, og den sidste telefonsamtale endte i et skænderi om mors penge.  Min far døde for nogen år siden, og senere kom mor på plejehjem. Da mor blev syg og kom på plejehjem, så eksploderede konflikterne, og mange onde ord blev sagt. Da mor nu er på plejehjem må man sige at familien er gået i opløsning. Jeg savner min døde far, og jeg erkender at han var den der kunne samle familien. Hvis der var problemer i familien, slog far bare i bordet - så var der ro på ! Mor er ikke i stand til at styre/standse min søster, så det er familiemæssigt en ren elendighed. Når mor dør, vil jeg antagelig se min søster til begravelsen, og så i skifteretten. Og så forhåbentlig aldrig mere..... Der er ikke mulighed for at søge en forsoning os imellem. Der til er der sket for meget ondt.
  • Paris
   Det er lørdag og endelig weekend efter en lang og travl arbejdsuge. M.. er ude og lege med en veninde og manden er til træning, så lige nu hygger jeg mig en kop varm kakao med noget mig.selv.tid. Det er dejligt med noget tid hvor man kan koble af og bare nyde ikke at skulle noget. Her sørger vi så meget som det er muligt for ikke at skulle noget mindst hver anden weekend, og så står den bare på afslapning, netflix, en god bog eller lignende. Lørdag aftenen er det familiehyggetid og så spiller vi et spil eller ser en film sammen. Den næste måned er der alt for mange frokoster og familiekomsammener end jeg har lyst til, så denne weekend skal nydes. Hvad med dig hvad bruger du normalt dine weekender på?
  • Centrum
   I gammel tid var det slet ikke unormalt at når en far gik bort så tog sønnen over. I gammel tid var det jo hvad alle forventede, hvorimod idag anses det næsten som sygeligt og unormalt. At det, i vores tid, anses for et problem, handler  om at unge slet ikke er klædt på til sådan en opgave og at ansvaret alt for nemt bliver for stort og derfor kan resultere i adfærd som du beskriver hos din bror. Jeg mener det kaldes "når børn skal være den voksne" og det er der skrevet mange bøger om. For det meste høre man jo kun om det i forbindelse med misbrugsfamilier. Jeg håber du finder en løsning og det bliver hvad der er bedst for dig. Mvh. Centrum
  • Paris
   Jeg har en søster som er 1 1/2 år ældre end mig. Den lille aldersforskel har betydet at vi har leget meget sammen som børn og vi har også skændtes meget og hevet håret af hinanden. Da vi var unge tog vi ofte til de samme fester og havde mange fælles venner. Jeg vil sige vi havde et meget fortroligt og venskabeligt søskendeforhold når vi ikke var uenige eller var forelskede i den samme fyr LOL. I dag har vi ikke et helt så tæt forhold. Jeg blev mor i en ung alder og pludselig var der en stor forskel på vores verdner samtidig med vi flyttede til hver vores ende af landet. Men jeg vil da stadig kalde det venskabeligt når vi ses. Jeg er tit uenig med min søster og vi er meget forskellige, men vi er familie så vi gør måske en større indsats for at holde et godt forhold end hvis vi bare var tilfældige venner. Min holdning er at man bør gøre en ekstra indsats for sin familie. Men man skal også sætte grænser for hvad man vil være med til. Jeg synes godt du kan gøre det klart for din bror at hans adfærd ikke er acceptabel, for det er den ikke. Og forslaget med et fysisk brev synes jeg er en god ide. Jeg mener det er værd at give en håndsrækning for han er din bror og som han reagerer så er det nok fordi han har det svært på en eller anden måde.
  • Katrineds
   Jeg har igennem de sidste fem år virkelig gennemovervejet mange af mine venskaber. Især til veninder, som jeg har vokset op sammen med og kendt i 22 år. Længerevarende venskaber er virkelig svære at bryde, da tryghed, historie og loyalitet ofte kendetegner dem. Derfor vil jeg, af respekt til jeres fælles venskab, også sige, at hun bør som minimum bør vide, at hun (ubevidst?) sårer dig. Og som MissBreathless pointerer, taler I måske bare ikke samme sprog, og kunne det tænkes, at du måske ubevidst sårer hende, når du bliver temperamentsfuld? Om ikke andet er det også vigtigt at acceptere sine veninders holdninger, selvom de mulighed ikke appellerer til dine egne. At din veninde føler, at du ikke kan tillade dig at blive vred over "sådan noget" er jo din venindes måde at se på tingene. Og det er altså helt ok, medmindre det er noget fuldstændig moralsk og etisk ukorrekt, at du er blevet vred over.  Jeg lægger også mærke til, at du skriver, at hun ikke ville blive ked af det, hvis hun sårede dig. Det er virkelig en trist oplevelse, da jeg tænker, at det er noget af det essentielle og vigtigste i et forhold. Hvis det er en gennemgribende følelse, som du har, så vil jeg fortælle det til hende på en diplomatisk måde - og lade hendes svar være pegepind for, hvor I to skal bevæge jer hen.       
×