Hop til indhold
Mejse

Tanker

Recommended Posts

Mejse

Hvor ville jeg ønske, at jeg snart kunne åbne munde og sige hvad jeg mener. Men må nok bare acceptere, at sådan er jeg bare.:-S

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Centrum

Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men evnen til at sige til og fra er det jo ikke alle der besidder. Det er min oplevelse at den styrke udvikler sig med alderen.

Mvh.

Centrum

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Mejse

Jeg er 35, så tror ikke det kommer, bliver bare sur, irriteret og ked af det. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Centrum

Hvis det kan trøste så er jeg blevet meget bedre til det siden jeg var 35. Især de sidste 10 år har givet en hel del mere sikkerhed på mange områder. Jeg er 53 år ---->og et ½ :)

Centrum

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Sandal

Et trick jeg bruger, er at tænke over, hvad det ville give mig, at sige, hvad jeg mener eller tænker om noget. Hvis jeg kan se et formål med at åbne munden for mig selv, så gør jeg det. Jeg gider ikke bare fordi jeg så kan være en del af noget socialt. Det bliver man nødt til at øve sig i at være ligeglad med. Du bliver nødt til bare at tænke på dig selv, og hvad du selv ville være tilfreds med. Hvis du ikke føler for at åbne munden, så lad være. Det er pisseligegyldigt. 
Du skal acceptere at "sådan er du bare," hvis du kan være tilfreds med dét. Du kan også lade være med at acceptere dét, og så sige til dig selv i stedet for, at "det har jeg bare ikke behov for i denne situation." - Så har du måske meget sjældent behov for det, men det gør heller ikke noget. 
Hvis du føler det begrænser dig, at du ikke kan åbne munden og sige hvad du mener i sociale forummer, så synes jeg, du skal prøve at tænke over, hvorfor du synes, det begrænser dig. - Er det fordi du bevidst eller ubevidst prøver at leve op til de sociale, uskrevne (og åndssvage) regler, så kunne det måske endda hjælpe dig at øve dig i at lade være med at åbne munden. 

Du skal have det godt og være ligeglad med, hvad der forventes af dig i sociale sammenhænge, og det er bare at øve sig. 

Jeg håber, at det kan bruges til noget, og at det ikke lyder som en prædiken eller noget, for det er ikke meningen. 
Man behøver forresten ikke mene noget om noget. Men nogen gange giver det mening at åbne munden for at få det som man gerne vil have det. Og hvis man ikke føler, man kan dét, så må man stille sig tilfreds med det som det er. Eller øve sig. 

Peace out :-) :-h 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inLog ind nu

×