Hop til indhold
Tim Hansen

Hvad ser du i tv?

Recommended Posts

Tim Hansen

I dag optræder der flere og flere trend i billedet, måske fordi det er så nemt at udstille sit liv på sociale medier, for det er efter min bedste overbevisning det de fleste trend er... Går kun i brugt tøj - klare sig med færre ting - skrot dit tv osv. De tre nævnte har jeg selv praktiseret længe inden det blev en trend, men da jeg ikke er på sociale medier som "uddeler" så er jeg meget lidt udstillet. Men jeg køber kvalitetstøj og slider det op, så jeg har meget lidt tøj, alle mine ting kan være på en almindelige EUR-palle og jeg har ikke et tv... Okay jeg køber nyt tøj, men har det til gengæld så mange år, at jeg stort set ikke har noget nyt.

Men det var egentlig tv jeg ville snakke om... En hurtig gennemgang af navne på tv-programmer der kører lige nu er - Date mig nøgen - Klæd mig af - Lykke er flere kærester og en hel programflade fuld af skabagtige bøsser? Jeg har via. mit telefonabonnement adgang til TV2 Play og ind i mellem kigger jeg på deres flade, men kan ikke finde et eneste program jeg gad spilde tid på, og det er mit indtryk det er det samme på de andre tv-stationer.

På mit job talte jeg en dag med en af kunderne, som fortalte om et eller andet forfærdelig han havde set i tv, og jeg sluttede bare hans talestrøm af med, at jeg ikke havde tv, så jeg slap for den salgs... Han var nærmest paf, og spurgte hvad jeg så lavede (nu var det mig der var paf, men jeg skjulte det godt :) ) og jeg svarede jeg læste hvis jeg var hjemme og ellers forskellige aktiviteter som de fleste andre. Han var lige så paf over, at jeg læste bøger, men fred med det.

Men, har jeg ret når jeg konstatere, at der aldrig har været så mange timers tv som i dag og der tilgengæld aldrig har været så lidt indhold? Ser du tv, og hvad? Jeg elsker cykelløb og ser en del af de tre store etapeløb, Tour de France, Giro'en og Vuelta'en, det er det eneste tv jeg ser gennem et helt år, så jeg kan jo sådan set ikke rigtig tillade mig at sige der kun sendes noget man bliver 10% dummere af at se, for hvert minut man er optaget af det, men det er nu en gang mit overfladiske bud.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Centrum

Jeg har, indtil for nylig, kun haft gratiskanalerne. Om sommeren ser jeg ikke meget tv, men er istedet i haven eller tager kaffen med i bilen og køre ud i området og drikker den et eller andet sted hvor vi kan gå en tur. Til sommer bliver disse ture på cykel....hvis vi får bare lidt godt vejr.

Om vinteren ser jeg: Kender du typen, Hammerslag, Antikduellen, Guld på godset og Skattejægerene. Jeg elsker krejler-programmer og at gå på markeder (det gør vi også om sommeren). 

Lige pt. har jeg TV2-play. Meldte det til fordi jeg ville se håndbold og nu ser jeg så Badehotellet. 

Nåh ja og så ser jeg gerne de Para olympiske lege da jeg mener at disse atleter virkelig er værd at se på. Deres indsats er så mange gange større end dem uden handicap og det røre mig dybt at se deres engagement og glæde.

Centrum

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Tim Hansen

Ja det lyder jo meget logisk, at dine interesser, også er det du ser i tv... Det er jo så lige modsat mine interesser, da jeg jo, om ikke hader ting, så har jeg i hvert fald intet forhold til ting overhovedet. Min veninde er ved at få spat af mig nogle gange, på lige det område er vi meget forskellige :)

Men tv fylder jo heller ikke meget for dig, og det er mit indtryk at det er sådan hos flere og flere.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Blyant

Jeg har intet tv. Men nyder at afspille youtube videoer som omhandler håndværk. Det kan f.eks være en trædrejer der drejer et fad eller en smed der skaber en ny kniv.
Ingen action. Ingen hurtige replikker. Ingen lydeffekter eller makeup. Jeg finder det oplysende og mediterende. Nærværende.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Tim Hansen

Log ind for at se dette link.: Det bruger jeg også, og sådan noget som Ted Talk bruger jeg også meget... Der har man mulighed for foredrag om noget der interessere en og noget som du siger det, er oplysende og man kan lære noget af... Lige modsat det meste der sendes i tv, altså efter min mening, det kan der jo være forskellige opfattelser af ;)

Redigeret af Tim Hansen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Prometheus

Jeg har ikke haft TV en del år efterhånden. Jeg giver dig ret I, at når jeg så endelig kommer forbi et tv, så er det sjældent noget jeg savner.
Jeg ser youtube en del hvis det er. Der er bl.a. også BBC dokumentarprogrammer lagt ud.
Jeg vil gerne se Løvens hule på DR

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Tim Hansen

Ja det kræver man er stærk i engelsk i dag, så kan man altså godt opdrive meget kvalitet rundt omkring på nettet.. Og Løvens Hule er så ikke et dyreprogram :rolf:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inLog ind nu

×