Hop til indhold

Godt i gang med deldig

Her følger lidt grundlæggende information om de forskellige områder på deldig, og lidt om at komme i gang med at bruge siden. Vi har tre sektioner på deldig hvor du kan dele henholdsvis Blogindlæg, Spørgsmål og Piips. Du kan nemt starte et nyt indlæg ved at klikke på plus-ikonet i toppen af siden og vælge den type indlæg du vil dele. I de følgende kigger vi lidt på de forskellige områder på deldig.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp er du altid velkommen til at kontakte os - vi er kun glade for at kunne hjælpe.

Stil et spørgsmål

Hvorfor spørge en søgerobot, når du kan spørge et menneske og få et personligt svar? I vores sektion til spørgsmål kan du stille spørgsmål om alt muligt, det kan være noget du har brug for hjælp til, eller et emne du gerne vil have andres mening om, eller bare hyggelige spørgsmål for sjov. Alle indlæg du kan sætte et spørgsmålstegn efter hører til i denne sektion.

Blog eller åben dagbog

I vores blog sektion kan du få din egen personlige blog. Du kan bruge den som en almindelig personlig blog eller som en slags åben dagbog, du bestemmer selv hvad du vil skrive om, men den må ikke bruges til reklame og markedsføring for andre sider eller produkter.

Inden du kan skrive dit første blog indlæg, skal du først oprette en blog, hvor du giver din blog et navn og evt. en kort beskrivelse af den. Du kan oprette din blog/dagbog ved at gå ind på blogsiden og klikke på "Opret en blog".

Piips

Piips er stedet til alt det du vil dele og som ikke er et spørgsmål og som ikke passer ind i et blogindlæg / dagbogsindlæg! Her kan du dele et foto du har taget, en video fra Youtube eller bare en kort status opdatering du vil dele med os. Du kan evt. starte med at lave et piip og sige hej og introducere dig selv...

Din profil

  Din profilside finder du ved at klikke på dit profil ikon øverst oppe i højre side af menuen. Her kan du altid se den seneste aktivitet for din profil og du kan også tilføje et profilbillede og et coverbillede så din profil fremstår som du gerne vil have den.

Dit første indlæg

  Uanset hvilken sektion du vil lave dit første indlæg i, så gælder det bare om at springe ud i det. Nogen kan godt have svært ved at komme i gang på et nyt socialt netværk, som deldig jo også er, men det gælder faktisk bare om at få skrevet det første indlæg, det behøver slet ikke være perfekt. Du kunne som sagt starte med at dele et piip, det er super nemt. Og du kan også begynde at kommentere andres blogindlæg eller svare på andres spørgsmål, hvis du ikke lige har noget at spørge om selv lige nu.
  • Info og guides til deldig

    • Det kan nogle gange være svært at komme i gang et nyt sted, så her får du nogle tips til at komme godt i gang med deldig.
    • Lidt om hvordan du får en blog på deldig og hvad den kan bruges til.
    • Det er vigtigt for os alle sammen, at her er rart og hyggeligt at være, og derfor har vi opstillet nogle retningslinjer og regler for brug af deldig.
    • Har du brug for hjælp til deldig, eller har du andre spørgsmål omkring deldig eller indhold på siden, kan du kontakte os på forskellige måder.
×