Hop til indhold
 • Opdag nyt med aktivitetslister

  Der sker hele tiden en masse forskellig aktivitet på deldig, der kommer nye spørgsmål, blogindlæg, debatter, kommentarere eller nogen liker et indlæg, alt den aktivitet bliver vist på forsiden. Det giver et fint overblik over hvad der sker på siden lige nu, men med mindre man er herinde flere gange om dagen, er det ikke nødvendigvis den bedste måde at opdage nyt indhold på. Derfor har vi funktionen "Aktivitetslister" der gør det muligt at få en liste over nyt indhold som passer præcist til den enkeltes behov.

  Hvis du klikker på menuen "Aktivitetslister" vil du ser der allerede er en række foruddefinerede aktivitetslister, men du kan også lave din helt egen ud fra dine personlige præferencer. Herunder gennemgår vi de foruddefinerede lister og længere nede viser vi hvordan du kan lave din egen.


  Din foretrukne aktivitetsliste

  foretrukneliste.jpg.b64ec487055c5561a1b0.

  Du kan markere én aktivitetsliste som din foretrukne, det gør du ved at sætte flueben i feltet ud for overskriften på den liste du er inde på (se billedet her over). Når du har valgt en foretrukken aktivitetsliste, bliver der lavet en genvej til listen så du hurtigt kan komme ind på den - se billedet her under for at se placeringen for din foretrukne aktivitetsliste på henholdsvis en computer og en mobil.
  foretrukkenliste2.jpg.eb07060945513d8f17

   

  Foruddefinerede aktivitetslister

  Ulæste emner
  Her får du en hurtig oversigt over emner du ikke har læst, eller emner der er kommet en eller flere svar til siden du sidst læste emnet eller markerede deldig.dk som læst. Når du klikker på et emne bliver det automatisk markeret som læst, men du kan også markere hele siden som læst, ved at klikke på linket "Marker side som læst".

  Seneste emner
  Her kan du se de seneste emner i blogs, spørgsmål og debat - al anden aktivitet er soteret fra. Hvert emne vises kun en gang og er sorteret efter hvornår emnet sidst blev opdateret.

  Indhold jeg startede
  Med denne liste får du et hurtigt overblik over den aktivitet der har været i de emner du selv har startet i din blog eller i sektionen Spørgsmål og debat.

  Indhold jeg følger
  Når man opretter et nyt emne så kan man vælge om man vil følge dette emne, man kan også vælge at følge andres emner i sektionen Spørgsmål og debat. Når der er nyt i noget af det man følger, så bliver det vist i denne liste. Listen er godt til at sikre man ikke overser noget man har interesse i.

  Indhold fra medlemmer jeg følger
  Man kan også følge andre medlemmer og på den måde sikre at man ikke går glip af blogindlæg, spørgsmål eller debatter som dem man følger starter.

  Indhold jeg deltager i
  Denne liste viser alt den aktivitet der er i emner du selv har deltaget i. Det er både emner du selv har oprettet og andres emner du har svaret på.

  Et år siden
  Dette er en lidt anderledes liste, som mest er beregnet for dem som synes det kunne være sjovt at se hvad der blev skrevet ved samme tid sidste år. Der vil sjældent være behov for at kommentere på disse gamle indlæg, selvom nogle dog kan vise sig at være relevante igen.

   

  Lav din egen aktivitetsliste

  Hvis der ikke er nogen af de foruddefinerede lister som passer med den type indhold du gerne vil se aktivitet for, så kan du lave din helt egen. Hvis man f.eks. kun er interesseret i emner fra kategorierne Selvudvikling, Sundhed og hygge Caféen, så kan man lave en list som udelukkende viser dette indhold.

  Man opretter en ny aktivitetsliste ved at klikke på aktivitetslister og vælge "Opret ny aktivitetsliste". Her under kan du se indstillingsdialogen for oprettelse af en ny liste, og derefter en forklaring af de enkelte felter. 

  nyliste.jpg.57b59dc9ec2ec6419dbac3ed6150

  A) Her angiver du navnet på din aktivitetsliste
  B) Vælg hvor meget du vil se. Hvis du vælger "Kun indholdsemner" så bliver hvert emne kun vist en gang, uanset hvor mange kommentarer og svar der er kommet til emnet, og det senest opdaterede emne vises først.
  C) Her angiver du hvilken slags indhold du vil se på listen. Hvis du vælger noget andet end "Alt indhold", er det muligt at begrænse yderligere ved at klikke på tandhjulet ud for indholdstypen og f.eks. vælge specifikke kategorier under spørgsmål & debat.
  D) Her kan du begrænse indholdet til bestemte tags. Da det langt fra er alle som bruger tags, så anbefales denne begrænsning ikke.
  E) Her kan du angive om du kun vil se indhold som ikke er markeret som læst eller alt indhold.
  F) Her kan du angive om du vil begrænse indholdet til f.eks. kun at være noget du har deltaget i eller om det skal være fra bestemte medlemmer.
  G) Her kan du angive om du vil begrænse listen til kun at vise nyt fra emner du følger.
  H) Hvis du vil begrænse hvornår indholdet er fra, kan det angives her.


    Anmeld Post×