Hop til indhold
 • Find rundt - via en computer

  Her får du et hurtigt overblik over hvordan du finder rundt i de forskellige områder af deldig. Da der er forskel på hvordan menuerne ser ud på en almindelig computer og en mobil er denne guide henvendt til computer brugere. Du finder en guide til mobilbrugere her.

  Billedet her under viser navigationsbjælken, som du efterfølgende kan se en forklaring til.

  menu.jpg.89246f7ce97e0e91c94006747880e41

  A) Forsiden
  Klikker du på deldig's logo så kommer du tilbage til forsiden.

  B) Aktivitetslister
  Her finder du en række aktivitetslister som på forskellig måde kan vise nyt indhold. Der er en række prædefinerede aktivitetslister til bl.a. at se nye ulæste indlæg, eller indlæg fra andre personer du følger. Du kan også lave dine egne aktivitetslister, som passer præcist til det indhold du vil se. Se mere om aktivitetslister her.

  C) Spørgsmål & debat
  I denne sektion finder du en række fora inden for forskellige områder. Det er her du kan stille spørgsmål og svare på andres spørgsmål, eller oprette og deltage i debatter. Der er også her du finder hygge caféen, hvor der er plads til hyggesnak, videoklip og sjove indslag.

  D) Blogs
  Her finder du blog og dagbogslignende indlæg. Der er her du skriver om din dagligdag, oplevelser og tanker, og alt der er ikke nødvendigvis kræver svar fra andre (selvom det dog er muligt at kommentere dine blogindlæg)

  E) Galleri
  Her har du mulighed for at oprette fotoalbums og uploade billeder. Du kan senere indsætte albums i forbindelse med blogindlæg og billederne vises også på din profil. Del små hverdagsglimt og billeder og ting og steder du vil dele. Hvis du ønsker at bevare din anonymitet på siden anbefaler vi ikke du uploader billeder af dig selv, dine børn eller lignende.

  F) Din foretrukne aktivitetsliste
  På alle aktivitetslister er der ud for listens navn mulighed for at sætte den pågældende liste som værende din foretrukne liste. Når man har valgt en foretrukken aktivitetsliste, vil den blive vist som genvej her. I eksemplet her over er det aktivitetslisten "Ulæste emner som er valgt"

  G) Marker side som læst
  Her kan du hurtigt markere alle indlæg som værende læst, det betyder at de ikke længere vil optræde på aktivitetslisten for ulæste emner.

  H) Opret nyt
  Her finder du en kvikmenu til oprettelse af nyt indhold. Du kan oprette følgende emner:

  • Emne -> hvilket er giver mulighed for at starte et nyt emne i Spørgsmål & debat sektionen.
  • Blogindlæg -> giver mulighed for at starte et nyt blogindlæg. Hvis du ikke ser dette punkt i den menu, er det fordi du endnu ikke har oprettet en blog - det kan du gøre fra blog menuen (men kun hvis det ikke allerede er gjort).
  • Billede -> giver mulighed for at uploade billeder til dine albums- Har du ikke allerede oprettet albums får du mulighed for det ved at vælge medlemsalbums.

  I) Notifikationer
  Her kan du se de seneste notifikationer du har modtaget. Du kan selv styre hvilken slags notifikationer du ønsker at modtage, man kan f.eks. vælge at modtage notifikationer når nogen synes om noget du har skrevet, eller når der er nyt i et emne du følger samt em masse andre ting. Du kan læse mere om notifikationer her.

  J) Private beskeder
  Her kan du se dine seneste private beskeder, oprette en ny eller gå til din indbakke. Hvis du modtager nye private beskeder vil det også blive vist ud for dette ikon.

  K) Din profil
  Hvis du har uploadet et profil billede, vil du kunne klikke på det for at komme direkte til din profil.

  L) Bruger menu
  Her finder du en brugermenu med tit brugernavn som overskrift. Hvis du klikker på denne menu får du følgende muligheder:

  • Profil -> Viser din profil.
  • Blogindlæg -> Viser alle dine egne blogindlæg (hvis du har nogen).
  • Spørgsmål & debatindlæg -> Viser emner du har oprettet under Spørgsmål & debat.
  • Indhold jeg følger -> Her kan du se alt det indhold og de personer du har valgt at følge, og her kan du også ændre på hvad/hvem du vil følge, eller ændre typen af notifikationer du vil modtage for det.
  • Indstillinger for notifikationer -> her kan du indstille dine notifikationer. Du kan læse mere om notifikationer her.
  • Kontoindstillinger -> Her kan du ændre din e-mail adresse, kodeord eller profilnavn.
  • Medlemmer jeg ignorerer -> Hvis du går ind på en profil er det muligt at ignorere denne profil. Det betyder at du ikke længere vil se indlæg fra den person. Via dette punkt kan du se hvem du evt. har på denne liste og fjerne dem igen.
  • Log ud -> Her kan du logge ud fra deldig, så det er nødvendigt at angive profilnavn og kodeord fra i den aktive browser næste gang du besøger siden. Hvis du er den eneste der benytter den computer eller mobil telefon, er det ikke nødvendigt at logge ud. Hvis man ikke logger ud vil man automatisk blive logget ind næste gang man besøger delsig.

    Anmeld Post×