Hop til indhold
 • Kom godt i gang med deldig

  Velkommen til deldig.dk her får du et par hurtige tips til at få mest muligt ud af dit medlemskab af dette dejlige sted på nettet.

  Kom godt i gang

  Udfyld din profil
  Noget af det første du kan gøre er at udfylde din profil, så den giver et indtryk af den person du er og hvad dit liv indeholder - det betyder ikke så meget hvem du er, du må meget gerne være anonym herinde.  Læs mere om indstilling af din profil her.


  Del dig
  En profil i sig selv er ikke så interessant, hvis den ikke bliver synliggjort at de indlæg du skriver. Det kan godt være svært at komme i gang et nyt sted, men bare spring ud i det. Start evt. i sektionen Spørgsmål & debat og spørg om et eller andet du kunne tænke dig at høre andres mening om, eller del en sjov historie i Hygge Caféen. Du kan også oprette en blog, hvor du kan dele ud af din hverdag, tanker og oplevelser. Du kan evt. bruge din blog som en slags åben dagbog som tilmed kan give feedback på det du skriver.


  Hvis du skal bruge hjælp
  Det kan godt være lidt svært at finde ud af at bruge et nyt medie på nettet, men du vil helt sikkert blive rigtig glad for at være med her når først du kommer i gang og får styr på de forskellige funktioner. Spørg bare hvis du får brug for hjælp, vi er glade for at kunne hjælpe. Se de forskellige muligheder for hjælp her.


  God omgangstone
  Vi lægger stor vægt på at her er en god og behagelig omgangstone, så skriv altid pænt, venligt og undgå at virke nedladende - også selvom du skulle være meget uenig eller føler dig provokeret af andres indhold. Vi er mange forskellige mennesker i forskellige aldre herinde, denne mangfoldighed er en stor styrke, som gør vi får mulighed for at se andre vinkler på et emne, end hvis vi alle passede ned i samme "kasse".


  Henvend dig til en specifik person
  I de emner hvor mange forskellige snakker sammen om et emne, kan det være svært at vide hvem man henvender sig til når man svare i en tråd. Derfor er der mulighed for @profilnavn funktionen, hvor man kan skrive @ efterfulgt at det profilnavn man henvender sig til, det vil samtidig udløse en notifikation til brugeren om at du har henvendt dig til vedkommende (såfremt brugeren har slået den notifikationstype til).


  Hvad er forskellen på "Blog" og "Spørgsmål & debat" sektionerne?
  Blogs er beregnet til ting du vil fortælle som ikke nødvendigvis kræver et svar, det kan f.eks. være nogle tanker eller oplevelser du gerne vil ud med. Det er stadig muligt at kommentere på det du skriver, men opbygningen af en blog egner sig ikke til længere samtaler, diskussioner eller spørgsmål. Derimod er sektionen "Spørgsmål og debat" perfekt til netop dine spørgsmål og emner du vil debattere, og denne sektion er også delt op i forskellige kategorier.
   

  Vis når du synes om noget
  Selvom man måske ikke lige har en kommentar til det indhold andre har skrevet, kan man stadig give lidt feedback ved at klikke på "Like dette" knappen under indlægget. Det eneste denne funktion gør er, at vise du har klikket på knappen og give modtageren en notifikation om det. Modtageren får også talt sine modtagne "Synes godt om" op, og så det er også en dejlig måde at blive bekræftet på - selvom en kommentar altid er bedre ;).

   

  Denne guide vil løbende blive opdateret...


    Anmeld Post×