Hop til indhold
 • Bliv opdateret med notifikationer

  Notifikationer er små beskeder om at der er noget nyt inden for et område du har valgt af blive notificeret om. Man kan vælge at få notifikationer inde på deldig.dk via notifikations ikonet (den lille klokke) eller modtage dem på mail.

  I brugermenuen kan du vælge "Indstillinger for notifikationer" og her kan du indstille hvilken slags indhold du vil modtage notifikationer for, og om du vil have dem i vist i menuen på deldig eller om du vil have dem på mail eller begge dele.

  Indstillings siden har to sektioner, som vil blive gennemgået i det følgende.

  Generelle indstillinger

  notifikation1.jpg.b45db74135eed003669e29

  A) En gang imellem sender vi en mail med nyheder eller vigtige informationer om deldig. Hvis du ikke ønsker at modtage den slags mails, så kan du fjerne fluebenet her.
  B) Hvis du sætter kryds her, vil feltet "følg dette indhold" automatisk være slået til når du opretter nye indlæg.
  C) Hvis du sætter kryds her, vil feltet "følg dette indhold" automatisk være slået til når du svare på andres indlæg.
  D) Når du vælger automatisk at følge indhold, kan du her angive hvordan du ønsker at modtage notifikationer på.
  E) Hvis du sætter kryds her kommer der en popop dialog på skærmen, mens du er logget ind.
  F) Hvis du vil være fri for at få en mail for e-mail notifikationer hver gang der er et svar til samme indlæg kan du sætte kryds her.
  G) Hvis din browser understøtter Browser notifikationer, kan du få afspillet en lyd når der er nye notifikationer.

  H) Browser notifikationer er en funktion som understøttes af nogle browsere. Hvis browseren understøtter den type notifikationer, vil det stå her. Med Browser notifikationer kan man logge ind på deldig i en fane og åbne en anden fane hvor man f.eks. søger på nettet eller ser en YouTube video eller noget helt andet, og kommer der så en notifikation om at man har fået en privat besked eller en som har svaret på ens indlæg på deldig så poper der en besked op om det mens man er på en anden side. Browseren vil sandsynligvis spørge om man vil tillade browser notifikationer når man kommer ind på siden første gang. 


  ON / OFF indstillinger

  Billedet her under viser dialogen hvor man kan indstille hvilken slags notifikation man ønsker for forskelligt indhold. De enkelte punkter er uddybet med kommentarer på billedet. Et grønt flueben betyder at notifikationen er slået til og et gråt kryds viser at den er slået fra. Man kan slå notifikationer til og fra for henholdsvis den interne notifikations liste og e-mail notifikationer.

  Vær opmærksom på at der på din notifikations side kan være vist flere indstillingsmuligheder, som dog ikke kan rettes selvom de er vist der. Det er funktioner som ikke er slået til i systemet, og som derfor ikke burde blive vist på listen - vi håber dette bliver rettet i en fremtidig version så det ikke virker forstyrrende der :-)

  notifikation2.jpg.50cbc61dc29fe2f4aa855b

   


    Anmeld Post×