Hop til indhold
 • Om deldig.dk

  Hvad er deldig.dk?
  Deldig.dk er et dansk socialt netværk som handler om livet, både det gode :storsmil: og det dårlige ;(. Man deltager som udgangspunkt anonymt herinde, hvilket nok er en af grundene til at folk her deler sig som den de er uden filter og den selviscenesættelse man så ofte ser på andre sociale netværk.

  Siden hedder "del dig", fordi det netop er det den er til, nemlig at dele sine tanker, oplevelser, erfaringer og spørgsmål med andre. Vi lægger stor vægt på en god omgangstone, respekt for forskellighed og at her er hyggeligt at være.


  Sidens to hovedområder er sektionerne "Spørgsmål & debat" og "Blogs":

  • Blogs bliver hovedsageligt brugt som en slags åben dagbog, hvor vi skriver om vore dagligdag, oplevelser og de tanker vi går og tumler med og som egentlig bare har brug for at komme ud. Fordelen ved at skrive denne type blog frem for en klassisk dagbog som ligger låst hjemme i natbordet er, at andre kan give feedback på det vi skriver. Samtidig kan vores skriverier virke både inspirerende og forløsende for andre som måske oplever eller tænker de samme ting.
    
  • Spørgsmål og debat, er som navnet hentyder, stedet hvor vi kan stille alle de spørgsmål som dukker op i vores hverdag. Her kan vi få en helt anden vinkel på vores spørgsmål end hvis vi blot spurgte vores nærmeste venner og familie, da vi her er mange forskellige mennesker i forskellige aldre. Det er også her vi debattere forskellige emner og hyggesnakker og har det sjovt sammen *danse*.


  Hvem henvender deldig.dk sig til?
  Deldig.dk henvender sig til alle voksne, gamle som unge, der er fyldt 18 år. Her er rigtig mange forskellige mennesker med forskellig baggrund og som er forskellige steder i livet - noget af det eneste vi alle har til fælles er, at vi gerne vil dele os i et åbent fælleskab hvor der er fokus på den gode og positive omgangstone. Mens mange andre steder på nettet handler om at samle folk i små grupper som har helt samme interesser og holdninger, ser vi her vores mangfoldighed som en stor styrke, der kan bidrage positivt til vores udvikling og selvopfattelse og ikke mindst give nogle vinkler på emner vi ellers ikke havde fået.


  Intro video
  Her under kan du se en lille introvideo til deldig :)

   

   

   

   


    Anmeld Post×