Hop til indhold

Kontakt og support

Vi er altid klar til at hjælpe dig så du får det bedste ud af dit ophold her på deldig. På denne side kan du se lidt om de forskellige måde du kan få hjælp og kontakte os på.

Vi besvarer ikke mails eller support spørgsmål i weekender og på helligdage, og der kan være længere svartider i typiske ferieperioder. Normalt får du svar på din henvendelse inden for en uge.


Generel kontakt

Hvis du ikke har en profil, eller ikke har mulighed for at logge ind på din profil, så kan du kontakte os via vores e-mail formular. Her indtaster du blot din e-mail og beskriver hvad det drejer sig om.

Link: Du finder vores kontaktformular her.


Brug supporten, hvis du har brug for hjælp

I vores support forum, har du altid mulighed for at få hjælp omkring brugen af deldig. Alt du skriver her kan kun ses af deldigs admins og supportere, andre brugere kan således ikke se dine spørgsmål.

Her kan du spørge hvis der er noget du ikke kan finde ud af på deldig, hvis du ønsker at slette din profil eller har brug for hjælp til andet på deldig.

Link: Du finder vores support forum her.


Send en privat besked til Thomas

Du er også velkommen til at stille dine spørgsmål til Thomas, som er deldigs stifter og daglige styrmand. Thomas kan hjælpe dig hvis der er noget du ikke kan finde ud af eller hvis du har andre spørgsmål omkring deldig. Han kan dog ikke hjælpe med rettelser og ændringer af din profil, det skal du benytte support forummet til, da disse ting skal foretages af en admin.

Link: Du skrive en privat besked til Thomas her

  • Info og guides til deldig

    • Det kan nogle gange være svært at komme i gang et nyt sted, så her får du nogle tips til at komme godt i gang med deldig.
    • Lidt om hvordan du får en blog på deldig og hvad den kan bruges til.
    • Det er vigtigt for os alle sammen, at her er rart og hyggeligt at være, og derfor har vi opstillet nogle retningslinjer og regler for brug af deldig.
    • Har du brug for hjælp til deldig, eller har du andre spørgsmål omkring deldig eller indhold på siden, kan du kontakte os på forskellige måder.
×