Hop til indhold
 • Nye blogindlæg

  • Only a girl
   0
   Ferie og valentins day
   Hvad er ferie uden lidt drama og alene tid til at reflektere over livet. 7,9,13 har mine ferie ikke været uden lidt drama, dog i forskelige former vel og mærker og altid med tid til at reflektere over livet. Min sommerhusferie med familie er da heller ingen undtagelse, forrig weekend pakket vi nemlig bilen og satte kurs mod søndre jylland hvor vi havdet lejet et sommerhus. Humøret var høj, bilen tæt pakke
  • Regga
   1
   Det skete
   Noah var voldelig mod mig søndag nat. Ikke så jeg slog mig men det ligegyldigt.  jeg fatter ikke hvad der skete. Jeg har aldrig set ham sådan før. Og jeg blev bange.  Jeg sagde han skulle pakke sine ting og gå. Det gjorde han ikke. Så i dag tog jeg på job, mit ekstra job og fortalte ham jeg mente det og ikke kom hjem før han var flyttet. Overførte de penge han havde givet for husleje.  han fortalte ha
  • Tiberius
   3
   Verden er nu sjov
   Nu da Prins Henrik er død er TV2 og DR i fuld gang med at rose prinsen til skyerne. Dem der udtaler sig om prinsen udtrykker sorg, savn og sender tanker og blomster til de efterladte.  Mens Prins Henrik var i live havde ugebladene og Ekstrabladet travlt med at svine prinsen til. Men hvem tør i dag sige eller skrive noget negativt om afdøde ? Jeg er selv republikaner, men jeg vil afholde mig fra at
  • Vapsen
   1
   Jeg kan klare mig selv!
   Jeg er en person som siden jeg var 4 år gammel har klaret mig selv samt har jeg altid haft ansvaret for mine mindre søskende.  Min liv har aldrig været en dans på roser, jeg har oplevet mere end de fleste gør på et helt liv, ( alkoholiseret forældre som aldrig var hjemme, voldtægt, overfald, utallige børnehjem, plejefamilier og svigte af alle omkring mig, mm. ) jeg skriver det ikke for at i skal få me
  • sofiesverden
   1
   Fordele ved at bo alene
   Efter lang og grundig overvejelse er jeg kommet frem til at følgende er fordelene ved at bo alene:  Jeg kan drikke direkte af mælkekartonen Jeg kan drikke direkte af colaflasken Jeg kan gå ud med affald i minusgrader uden at nogen råber: Tag sko på! Du bliver syg!  Jeg kan brede mig i sengen og mosle rundt med dyner og puder i søvne lige så tosset jeg vil Det er alt. Jeg kan ikke komme
  • Chellemusen
   2
   Forældre og plejeforældre..
   Blev mor to måneder for tidligt, min søn på nu 3 måneder og 3 dage gammel , skulle være født d 4 januar.. men kom til verden d 8 november, pga jeg var alvorligt syg havde svangerskabsforgiftning.. Så det blev akut kejsersnit  ville gerne have født alm.... Min søn røg i pleje lige fra fødsel næsten, vi lå ude med ham i starten, vi havde / har kommunen over os, pga de mener vi ikke er klar til at k
  • Soyyo
   0
   Men hvad vil jeg?
   Der var noget, der fik mig til at tænke. Til at føle. Men føle på en anden måde, end jeg plejer. Se tingene anderledes denne her gang. Denne her gang, da jeg trådte ud af hans dør, han gav mig et kys og sagde: "regn med mig", så tænkte jeg ikke på ham. Eller på kysset. Eller tog ordene til mig. Jeg lod ordene ligge. Jeg smilte. Jeg kyssede ham igen, og jeg gik. Og denne her gang træk jeg vejret dybt ned i
  • Centrum
   0
   Livet som landmandskone...
   Er jeg blevet landmandskone? Tror det så må være sådan en look a like for min elskede er jo ikke landmand. Man bliver ikke ikke landmand af at bo på en gård. Og dog... Idag kom sneen og blæsten. Jeg elsker det, når jeg har fri, og det havde jeg idag. Så jeg kunne næsten ikke komme hurtigt nok i tøjet og ud i luften. Jeg har kravlet i sneen, alene og med hunden, leget sneboldkamp med min datter (so
  • sofiesverden
   4
   Enkefru
   Så skete det, jeg har vidst i mange år højst sandsynligt ville ske:  Jeg blev enke.  Officielt er jeg ikke enke, for vi var ikke gift, men efter 11 års parforhold i medgang og modgang anså jeg os som ægtefolk.  I går var det 2 måneder siden, han døde. Tiden går. Jeg synes, at han var her for et par dage siden.  Trods den store aldersforskel var vi et godt par. Vi var ens på mange områder,
  • Sandal
   0
   Hjernebræk
   Livet er nok egentlig en meget simpel størrelse, men jeg har i over halvdelen af mit liv kæmpet med negative tanker om livet og om mig selv.  Jeg har altid følt mig anderledes. - Undtagen da jeg var barn, men når jeg tænker tilbage til dengang, så var jeg det mærkelige barn i klassen, som bare havde en anden tilgang til ting end mine kammerater. Jeg var pædagogernes kæledække samt pædagogmedhjælper, fordi
  • ThatGirl02
   1
   Mandag
   Kære dagbog. Som sagt er det jo Mandag idag (ja no suprise) Jeg skulle idag starte på mine termins prøver, idag havde vi dansk. Sjovt nok troede jeg at det ville være slemmere, men det var faktisk ikke så slemt som det lød. Jeg havde bare en fantastisk dag indtil jeg kom hjem og kiggede på mine beskeder, jeg havde fået en masse beskeder fra en masse mennesker hvor der stod jeg var en billig luder
  • HKCamilla
   2
   Yes, jeg har fået mig en…..
   ELEVPLADS! :D Jeg er bare så glad. Jeg har gået i rigtig lang tid, hvor jeg har følt mig skidt tilpas og tænkt alt alt for meget på, om jeg nu får en elevplads og hvad nu, hvis jeg ingen elevplads får, jamen - hvad så? Jeg har været til to samtaler to forskellige steder, hvor det ene sted tilbød mig en SSH ansættelse pr august, hvorpå den anden måske gerne ville ansætte mig som SSA. Og så fik jeg afslag
  • Only a girl
   1
   du slet ikke klar endnu
   " stop med at lade som om"!! det ikke fedt at være single, men det heller ikke fedt at være her hvor vi er . Stop med at holde mig for nar, stop med at holde dig selv for nar, vi ikke et match så hvorfor skulle vi blive sammen?? Efter 4 mrd, hvor vi datet og max set hinanden 1 gang om ugen, har jeg endelig truffet den beslutning at det ikke længere skulle være ham og mig. Han vil nu så slet ikke svare
  • Fersken
   1
   En skøn nat.
   Til marts er det 6 år siden at JEG tog kontakt Per via messenger. Jeg har kendt ham i snart 11 år i alt. Han er papfar til den pige som jeg er papmor til.  Lige fra jeg mødte ham første gang var der bare noget over ham. Vi passer mega godt sammen, set over til musik, film, humor ovs. Men altså efter jeg mødte ham til koncert for 6 år siden og tog JEG kontakt til ham.  Han er min hemmelig flirt. Ha
  • Odoidoi
   0
   Ubeslutsomhed
   Lige siden det gik skævt med praktikken i Imerco, har det startet en kæderække af tanker og overvejelser. Om jeg skal tage en uddannelse eller ej, og om det nytter noget, hvis jeg alligevel ikke ender med at bruge den særlig meget. Om jeg bare skal satse på at få skrabet arbejdserfaring ind, også selvom jeg ikke har nogen konkret karriere vej jeg nødvendigvis vil gå målrettet efter. Det er det, er nok er
  • Regga
   1
   Tissetrang
   Jeg har altid tisset meget. Jeg kan huske jeg blev tjekket for urinsvej infektion som teenager, men lægen sagde bare, at jeg er en rigtig "tissekone". Det har dog udviklet sig. Det har  plaget mig voldsomt. Det ekskalerede en nat, da jeg var på vej hjem fra arbejde i sommeren 2015. Der opstår en voldsom pludselig tissetrang. Altså jeg skal virkelig, virkelig. Jeg render rundt på den store banegård, me
  • Regga
   3
   Russisk
   Tid til et indlæg herfra Jeg har ikke fået skrevet meget på det sidste - har dog læst med herinde. Jeg var til medarbejder samtale i forgårs. I ved Mus samtale. Jeg havde det sgu egentligt stramt med, at skulle til den samtale. Vi havde fået en liste med spørgsmål vi kunne gå ud fra. Ærligt talt må jeg sige, at min chef er kanon på det menneskelige plan. Jeg fik at vide at jeg er dygtig og har en
  • Tiberius
   2
   Beboerformand
   Jeg bor til leje i det almennyttige boligbyggeri, og der har hver afdeling en beboerformand der gerne skulle gavne beboernes interesser. For et år siden fik vi en ny formand der lovede guld og grønne skove, men det er endt ud i, at han varetager sine egne interesser, og så gavner han de beboere som han er venner med - os andre skider han på. Endelig virker han diktatorisk, og han er holdt op med at hilse
  • Centrum
   2
   Nyt år...nye tiltag.
   Tiden flyver og jeg har nu, meget snart, været ansat i mit nye arbejde, i en måned. Denne måned har budt på mange udfordringer og til tider har det, helbredsmæssigt, været lidt op af bakke.  Jeg blev, for knapt 14 dage siden, ramt af noget råhed/ondt i halsen efterfulgt af hoste og snot. Standard procedure, tænker jeg, men jeg fik så en omgang pande/bihulebetændelse som ekstra bonus. Det er så ligesom
  • Odoidoi
   3
   Jeg er i vildrede
   Det blev en ret lang weekend, hvor jeg gik fra "Nu prøver jeg så længe jeg kan", til "Jeg giver det en uge, max to", til "Jeg har nul tolerance, hvis hun kommer med flere spydige kommentarer, så smutter jeg" til at jeg mandag morgen havde det virkelig skidt med at tage afsted. Jeg kan godt mærke, at selvom jeg egentlig har anset  mig selv som raskmeldt de sidste par år, så skyller alle de gamle følelser i
  • Intetheden
   1
   Et kort hej fra mig
   Nå, nu er det så tre måneder siden sidst og meget er sket, og derfor tænkte jeg at det var på sin rette plads med en form for opdatering. Umiddelbart er der faktisk ikke noget skidt at fortælle, for jeg har det godt. Jeg er glad, jeg har arbejde og jeg har endnu min elskede kæreste. Pt. er jeg i en børnehave og finder tryghed der. Jeg er rigtig glad for at arbejde der og har indtil videre 6 månede
  • Centrum
   3
   NU med truckcertifikat.
   Jeg bestod min prøve i fredags. Det var hårdt og bagefter havde jeg overhovedet ikke lyst til at køre en truck nogensinde mere. Orker ikke så megen nervøsitet. Nå, men nu er det på afstand og jeg ved at imorgen så sidder jeg nok i en nede på arbejdet. Jeg skal jo lære den at kende.  Ønsker mig et liv uden flere teori- og køreprøver. Centrum
  • Tiberius
   3
   Jeg er blevet skidt på
   Jeg gik gennem byen i fredags med min rygsæk, der var fuld af mad, og rygsækken var heldigvis lukket. Jeg standser ved min cykel, og sætter rygsækken i kurven bag på cyklen. Pludselig lyder der et splat, og oppe på himlen ser jeg en måge.... Jeg ser på rygsækken, der nu er pladret til med måge-lort. Jeg følte mig ubeskriveligt vred og frustreret. Tanken var hvordan jeg fik fjernet lortet. Jeg
  • Odoidoi
   7
   Praktik, sygemeldt
   Hold nu op, en strigle jeg må arbejde sammen med i butikken! Jeg har kun været der en uge, og jobbet klarer jeg helt fint. Jeg troede den største stress faktor ville komme fra et job med et højt tempo, men det går helt fint. Tilgengæld er det sgu svært at arbejde sammen med en sur mokke der kommandere én rundt. Jeg havde håbet på at hun ville være mere bevidst i sin tone, efter samtalen vi havde i tirsda
  • Only a girl
   2
   Livtegn fra only a girl :)
   Nøj hvor har jeg savnet at blogge. Savnet at skrive mine tanker ned, koble helt fra og bare få alle ens tanker ned på et papir/ ned på skrift.  De sidste mange mrd. i mit har været hektiske, næsten alt for hektiske. Jeg har knoklet derud ad med jobbet, prøvet at holde veninderne ved lige, også oveni forsøge at pleje mig selv lidt oss - den del er jeg forsat igang med  men ellers har faktisk brugt min
 • Nye blogindlæg

  • Only a girl
   0
   Ferie og valentins day
   Hvad er ferie uden lidt drama og alene tid til at reflektere over livet. 7,9,13 har mine ferie ikke været uden lidt drama, dog i forskelige former vel og mærker og altid med tid til at reflektere over livet. Min sommerhusferie med familie er da heller ingen undtagelse, forrig weekend pakket vi nemlig bilen og satte kurs mod søndre jylland hvor vi havdet lejet et sommerhus. Humøret var høj, bilen tæt pakke
  • Regga
   1
   Det skete
   Noah var voldelig mod mig søndag nat. Ikke så jeg slog mig men det ligegyldigt.  jeg fatter ikke hvad der skete. Jeg har aldrig set ham sådan før. Og jeg blev bange.  Jeg sagde han skulle pakke sine ting og gå. Det gjorde han ikke. Så i dag tog jeg på job, mit ekstra job og fortalte ham jeg mente det og ikke kom hjem før han var flyttet. Overførte de penge han havde givet for husleje.  han fortalte ha
  • Tiberius
   3
   Verden er nu sjov
   Nu da Prins Henrik er død er TV2 og DR i fuld gang med at rose prinsen til skyerne. Dem der udtaler sig om prinsen udtrykker sorg, savn og sender tanker og blomster til de efterladte.  Mens Prins Henrik var i live havde ugebladene og Ekstrabladet travlt med at svine prinsen til. Men hvem tør i dag sige eller skrive noget negativt om afdøde ? Jeg er selv republikaner, men jeg vil afholde mig fra at
  • Vapsen
   1
   Jeg kan klare mig selv!
   Jeg er en person som siden jeg var 4 år gammel har klaret mig selv samt har jeg altid haft ansvaret for mine mindre søskende.  Min liv har aldrig været en dans på roser, jeg har oplevet mere end de fleste gør på et helt liv, ( alkoholiseret forældre som aldrig var hjemme, voldtægt, overfald, utallige børnehjem, plejefamilier og svigte af alle omkring mig, mm. ) jeg skriver det ikke for at i skal få me
  • sofiesverden
   1
   Fordele ved at bo alene
   Efter lang og grundig overvejelse er jeg kommet frem til at følgende er fordelene ved at bo alene:  Jeg kan drikke direkte af mælkekartonen Jeg kan drikke direkte af colaflasken Jeg kan gå ud med affald i minusgrader uden at nogen råber: Tag sko på! Du bliver syg!  Jeg kan brede mig i sengen og mosle rundt med dyner og puder i søvne lige så tosset jeg vil Det er alt. Jeg kan ikke komme
  • Chellemusen
   2
   Forældre og plejeforældre..
   Blev mor to måneder for tidligt, min søn på nu 3 måneder og 3 dage gammel , skulle være født d 4 januar.. men kom til verden d 8 november, pga jeg var alvorligt syg havde svangerskabsforgiftning.. Så det blev akut kejsersnit  ville gerne have født alm.... Min søn røg i pleje lige fra fødsel næsten, vi lå ude med ham i starten, vi havde / har kommunen over os, pga de mener vi ikke er klar til at k
  • Soyyo
   0
   Men hvad vil jeg?
   Der var noget, der fik mig til at tænke. Til at føle. Men føle på en anden måde, end jeg plejer. Se tingene anderledes denne her gang. Denne her gang, da jeg trådte ud af hans dør, han gav mig et kys og sagde: "regn med mig", så tænkte jeg ikke på ham. Eller på kysset. Eller tog ordene til mig. Jeg lod ordene ligge. Jeg smilte. Jeg kyssede ham igen, og jeg gik. Og denne her gang træk jeg vejret dybt ned i
  • Centrum
   0
   Livet som landmandskone...
   Er jeg blevet landmandskone? Tror det så må være sådan en look a like for min elskede er jo ikke landmand. Man bliver ikke ikke landmand af at bo på en gård. Og dog... Idag kom sneen og blæsten. Jeg elsker det, når jeg har fri, og det havde jeg idag. Så jeg kunne næsten ikke komme hurtigt nok i tøjet og ud i luften. Jeg har kravlet i sneen, alene og med hunden, leget sneboldkamp med min datter (so
  • sofiesverden
   4
   Enkefru
   Så skete det, jeg har vidst i mange år højst sandsynligt ville ske:  Jeg blev enke.  Officielt er jeg ikke enke, for vi var ikke gift, men efter 11 års parforhold i medgang og modgang anså jeg os som ægtefolk.  I går var det 2 måneder siden, han døde. Tiden går. Jeg synes, at han var her for et par dage siden.  Trods den store aldersforskel var vi et godt par. Vi var ens på mange områder,
  • Sandal
   0
   Hjernebræk
   Livet er nok egentlig en meget simpel størrelse, men jeg har i over halvdelen af mit liv kæmpet med negative tanker om livet og om mig selv.  Jeg har altid følt mig anderledes. - Undtagen da jeg var barn, men når jeg tænker tilbage til dengang, så var jeg det mærkelige barn i klassen, som bare havde en anden tilgang til ting end mine kammerater. Jeg var pædagogernes kæledække samt pædagogmedhjælper, fordi
  • ThatGirl02
   1
   Mandag
   Kære dagbog. Som sagt er det jo Mandag idag (ja no suprise) Jeg skulle idag starte på mine termins prøver, idag havde vi dansk. Sjovt nok troede jeg at det ville være slemmere, men det var faktisk ikke så slemt som det lød. Jeg havde bare en fantastisk dag indtil jeg kom hjem og kiggede på mine beskeder, jeg havde fået en masse beskeder fra en masse mennesker hvor der stod jeg var en billig luder
  • HKCamilla
   2
   Yes, jeg har fået mig en…..
   ELEVPLADS! :D Jeg er bare så glad. Jeg har gået i rigtig lang tid, hvor jeg har følt mig skidt tilpas og tænkt alt alt for meget på, om jeg nu får en elevplads og hvad nu, hvis jeg ingen elevplads får, jamen - hvad så? Jeg har været til to samtaler to forskellige steder, hvor det ene sted tilbød mig en SSH ansættelse pr august, hvorpå den anden måske gerne ville ansætte mig som SSA. Og så fik jeg afslag
  • Only a girl
   1
   du slet ikke klar endnu
   " stop med at lade som om"!! det ikke fedt at være single, men det heller ikke fedt at være her hvor vi er . Stop med at holde mig for nar, stop med at holde dig selv for nar, vi ikke et match så hvorfor skulle vi blive sammen?? Efter 4 mrd, hvor vi datet og max set hinanden 1 gang om ugen, har jeg endelig truffet den beslutning at det ikke længere skulle være ham og mig. Han vil nu så slet ikke svare
  • Fersken
   1
   En skøn nat.
   Til marts er det 6 år siden at JEG tog kontakt Per via messenger. Jeg har kendt ham i snart 11 år i alt. Han er papfar til den pige som jeg er papmor til.  Lige fra jeg mødte ham første gang var der bare noget over ham. Vi passer mega godt sammen, set over til musik, film, humor ovs. Men altså efter jeg mødte ham til koncert for 6 år siden og tog JEG kontakt til ham.  Han er min hemmelig flirt. Ha
  • Odoidoi
   0
   Ubeslutsomhed
   Lige siden det gik skævt med praktikken i Imerco, har det startet en kæderække af tanker og overvejelser. Om jeg skal tage en uddannelse eller ej, og om det nytter noget, hvis jeg alligevel ikke ender med at bruge den særlig meget. Om jeg bare skal satse på at få skrabet arbejdserfaring ind, også selvom jeg ikke har nogen konkret karriere vej jeg nødvendigvis vil gå målrettet efter. Det er det, er nok er
  • Regga
   1
   Tissetrang
   Jeg har altid tisset meget. Jeg kan huske jeg blev tjekket for urinsvej infektion som teenager, men lægen sagde bare, at jeg er en rigtig "tissekone". Det har dog udviklet sig. Det har  plaget mig voldsomt. Det ekskalerede en nat, da jeg var på vej hjem fra arbejde i sommeren 2015. Der opstår en voldsom pludselig tissetrang. Altså jeg skal virkelig, virkelig. Jeg render rundt på den store banegård, me
  • Regga
   3
   Russisk
   Tid til et indlæg herfra Jeg har ikke fået skrevet meget på det sidste - har dog læst med herinde. Jeg var til medarbejder samtale i forgårs. I ved Mus samtale. Jeg havde det sgu egentligt stramt med, at skulle til den samtale. Vi havde fået en liste med spørgsmål vi kunne gå ud fra. Ærligt talt må jeg sige, at min chef er kanon på det menneskelige plan. Jeg fik at vide at jeg er dygtig og har en
  • Tiberius
   2
   Beboerformand
   Jeg bor til leje i det almennyttige boligbyggeri, og der har hver afdeling en beboerformand der gerne skulle gavne beboernes interesser. For et år siden fik vi en ny formand der lovede guld og grønne skove, men det er endt ud i, at han varetager sine egne interesser, og så gavner han de beboere som han er venner med - os andre skider han på. Endelig virker han diktatorisk, og han er holdt op med at hilse
  • Centrum
   2
   Nyt år...nye tiltag.
   Tiden flyver og jeg har nu, meget snart, været ansat i mit nye arbejde, i en måned. Denne måned har budt på mange udfordringer og til tider har det, helbredsmæssigt, været lidt op af bakke.  Jeg blev, for knapt 14 dage siden, ramt af noget råhed/ondt i halsen efterfulgt af hoste og snot. Standard procedure, tænker jeg, men jeg fik så en omgang pande/bihulebetændelse som ekstra bonus. Det er så ligesom
  • Odoidoi
   3
   Jeg er i vildrede
   Det blev en ret lang weekend, hvor jeg gik fra "Nu prøver jeg så længe jeg kan", til "Jeg giver det en uge, max to", til "Jeg har nul tolerance, hvis hun kommer med flere spydige kommentarer, så smutter jeg" til at jeg mandag morgen havde det virkelig skidt med at tage afsted. Jeg kan godt mærke, at selvom jeg egentlig har anset  mig selv som raskmeldt de sidste par år, så skyller alle de gamle følelser i
  • Intetheden
   1
   Et kort hej fra mig
   Nå, nu er det så tre måneder siden sidst og meget er sket, og derfor tænkte jeg at det var på sin rette plads med en form for opdatering. Umiddelbart er der faktisk ikke noget skidt at fortælle, for jeg har det godt. Jeg er glad, jeg har arbejde og jeg har endnu min elskede kæreste. Pt. er jeg i en børnehave og finder tryghed der. Jeg er rigtig glad for at arbejde der og har indtil videre 6 månede
  • Centrum
   3
   NU med truckcertifikat.
   Jeg bestod min prøve i fredags. Det var hårdt og bagefter havde jeg overhovedet ikke lyst til at køre en truck nogensinde mere. Orker ikke så megen nervøsitet. Nå, men nu er det på afstand og jeg ved at imorgen så sidder jeg nok i en nede på arbejdet. Jeg skal jo lære den at kende.  Ønsker mig et liv uden flere teori- og køreprøver. Centrum
  • Tiberius
   3
   Jeg er blevet skidt på
   Jeg gik gennem byen i fredags med min rygsæk, der var fuld af mad, og rygsækken var heldigvis lukket. Jeg standser ved min cykel, og sætter rygsækken i kurven bag på cyklen. Pludselig lyder der et splat, og oppe på himlen ser jeg en måge.... Jeg ser på rygsækken, der nu er pladret til med måge-lort. Jeg følte mig ubeskriveligt vred og frustreret. Tanken var hvordan jeg fik fjernet lortet. Jeg
  • Odoidoi
   7
   Praktik, sygemeldt
   Hold nu op, en strigle jeg må arbejde sammen med i butikken! Jeg har kun været der en uge, og jobbet klarer jeg helt fint. Jeg troede den største stress faktor ville komme fra et job med et højt tempo, men det går helt fint. Tilgengæld er det sgu svært at arbejde sammen med en sur mokke der kommandere én rundt. Jeg havde håbet på at hun ville være mere bevidst i sin tone, efter samtalen vi havde i tirsda
  • Only a girl
   2
   Livtegn fra only a girl :)
   Nøj hvor har jeg savnet at blogge. Savnet at skrive mine tanker ned, koble helt fra og bare få alle ens tanker ned på et papir/ ned på skrift.  De sidste mange mrd. i mit har været hektiske, næsten alt for hektiske. Jeg har knoklet derud ad med jobbet, prøvet at holde veninderne ved lige, også oveni forsøge at pleje mig selv lidt oss - den del er jeg forsat igang med  men ellers har faktisk brugt min
×