Hop til indhold

Deldig lukker


Vi beklager at måtte meddele at deldig.dk lukker ned. Du kan læse mere om hvorfor her.

 • Der er fra i dag (20. marts) lukket for oprettelse af nye brugere.
 • Om en måned, hvilket vil sige den 20. april, lukker vi for muligheden for at skrive nye indlæg.
 • Deldig lukker derefter helt ned en måned senere, hvilket vil sige den 20. maj 2018.
 • Nye blogindlæg

  • Tiberius
   0
   Hvor vil i være at finde ?
   Når nu Deldig.dk lukker, hvor vil i så være at finde, og under hvilket navn vil i skrive ? Jeg har personligt ikke taget stilling til hvor jeg vil blogge - og om jeg vil fortsætte som blogger !
  • Soyyo
   0
   cc
   ccc
  • Centrum
   0
   Sidste farvel.
   Jeg vil da også lige sige farvel til alle herinde og ønske alle alt godt fremover. Nogen har fundet mig på facebook, andre kan jo gøre det såfremt det er et ønske.  Ha´ det rigtig godt og pas på jer selv. Husk at vi kun har et liv og det er alene op til os af få det bedste ud af det. Cyberkram til alle 
  • Hatten
   0
   Det sidste
   Jeg har fundet min blogspot!http://hatanonym.blogspot.se  Det var et godt stykke tid siden jeg brugte den hvilket var fordi jeg tabte mit googlekonto og jeg fik kun skrevet et indlæg... Men jeg kommer at fortsætte skrive der fordi jeg kan ikke rigtig li' nogen af de sider "blogsider" der findes... Men om i finder nogen eller skaber en, så må i gerne lige sende en hilsen til mig. Jeg har ikke rigti
  • Kaos1978
   0
   Hård dag
   Ja nu kan I lige så godt få lov at følge mig tiden ud, til DD lukker :-( Søndag aften meldte kæresten ud, at han bruger hans forældres hus mens han sparer op til indskud til en lejlighed. (De er alligevel campister om sommeren og ikke meget hjemme) Så mandag fik vi styr på deling af økonomi, alle vores telefoner stod f.eks. i hans navn. Fik flyttet hans adresse, søgt boligsikring til mig, og børne
  • Den hudløs ærlige
   0
   The last hurrah
   Nu hvor deldig lukker og slukker, vil jeg også lige sende en sidste hilsen. Jeg kom sent ind, var aktiv et stykke tid - flere betegnede mig nok som lidt hovski-snovski - men det er svært at danne sig et konkret indtryk på skrift.  Anyway - jeg har været hudløs ærlig, og det vil jeg også være her i det sidste opslag.  Jeg blev mindre aktiv da jeg sprang ud som selvstændig. Sagde mit arbejde op, arbejdede
  • Intetheden
   0
   aller aller sidste indlæg
   Det sagde jeg også sidste gang, men denne gang bliver det 100% det sidste. Desværre bliver det ikke et lykkefyldt et af slagsen, for jeg har det af lort. Lort er lige den eneste sammenligning jeg kan komme med, som bare beskriver en brøkdel af hvordan jeg har det. Hvis man overhovedet kan sige det sådan. Jeg ved det ikke. Det er også lige meget. Jeg har det dårligt. Af lort til. Jeg har så meget skyld
  • Plotin
   1
   Plotins sidste farvel, eller måske, hvis noget går vel: På snarligt gensyn
   Jeg vil jo ikke kunne love noget, jeg ikke ved, om jeg vil kunne holde! Men det er i dag lykkedes mig at downloade og installere, hvad der skal til, for at lave en ny hjemmeside. Foreløbig kun på en lokal server, på min egen computer. Men tanken er, med tiden, at "gå på nettet med noget, der vil kunne blive min egen blog". Den foreløbige arbejdstitel er "PLOTIN HOME", men det vil kunne ændre sig,
  • Hatten
   5
   Andre sider hvor man kan dele sine tanker?
   Er der nogen der kender nogen andre sider hvor man kan dele sine tanker ligsom man kunne her og på blog.dk ?  For jeg har krafthedme brug for at dele mine tanker og jeg kan ikke li' de svenske sider. Og ligenu er der et stort kaos inde i mit hoved så jeg kan ikke styre mine tanker og skrive dem ned selvom jeg meget gerne ville det!
  • Kaos1978
   0
   Det værste er ovre...
   Til dem, som måske læste mit sidste indlæg. Og muligvis blev bekymret, uden at have noget at byde ind med. (Hvilket er ok) Der er ro på igen. Som jeg også skrev kommer aldrig til, at gøre alvor af det. Selvom livet kan være urimeligt hårdt så elsker jeg mine børn for meget til at gøre dem ondt.  Skulle have ro i mit hoved og det fik jeg, bare ved at skrive om problemerne.  Som man også kan se
  • Tiberius
   0
   The End
   The End Oh yeah, all right Are you going to be in my dreams Tonight ? And in the end The love you take Is equal to the love you make   The Beatles
  • Rohde
   1
   Det bliver nok ikke det samme
   Det bliver nok aldrig det samme - at skulle skrive noter på telefonen i stedet for at skrive ord og følelser ned her.   Jeg har alt for sjældent benyttet mig af at lukke tankemylder ud på deldig.dk - men det har været en kæmpe personlig hjælp for mig, at siden har været her når jeg havde behovet. Nogle ting er svære at tale med sine nærmeste om. Andre ting er svære at tale med sine bekendte om. Me
  • Soyyo
   0
   Vi havde ligegyldig sex
   Jeg er følelsesmæssigt træt og udmattet. Der er sket så mange ting på et år, at jeg tror, at alle de opture, nye stimuli har fuldstændig afkoblet min hjerne og følelser. I nat sov jeg hos en, som jeg har haft set i løbet af den sidste måned. Han har aldrig rigtig inderligt interesseret mig, og jeg har været ligeglad med, om han skrev til mig igen efter vi sås. Jeg skrev aldrig rigtig til ham. Alligevel sø
  • Kaos1978
   7
   Ikke et råb om hjælp!!!
   Som overskriften siger er dette ikke som sådan et råb om hjælp, men måske der alligevel er nogen kloge hoveder derude som kender en løsning jeg ikke kan se lige nu. Når jeg siger det ikke er et råb om hjælp mener jeg i forhold til det jeg skriver nu. Og jeg er nødt til at skrive det for håber det som så mange gange før hjælper bare lige at få det ud af mit hoved. Jeg har i lang tid nu gået med sel
  • Soyyo
   0
   Og så stod DU der
   Jeg var virkelig træt, selvom jeg lige havde drukket en kaffe. Jeg forsøgte at læse op på min eksamen, som jeg har om en uge. Det gik fint i en periode. 1-2 sider. Og så gik jeg i stå. Træt, udmattet og jeg besluttede mig for at gå hjem, så jeg kunne tage en kort lur og derefter fortsætte. Jeg satte mine høretelefoner i ørerne og satte sangen på, som jeg fandt i morges. Mit humør har været godt i dag. Det
  • Soyyo
   1
   Hvad gør jeg?
   Det hele er noget fuldstændig rod. Har lige haft den dejligste ferie uden at tænke på nogle bekymringer, uden at tænke fremtid, uden at tænke nutidsproblemer. Og så kommer jeg hjem, og nu vælter det hele. Det hele er lige nu, at tingene spontant har ændret sig på mit arbejde, hvilket denne gang ændrer min position, og det har ikke været til det bedre. Jeg har fået tilbudt en midlertidig sommer lederstill
  • Regga
   4
   blogging forrum
   Nogen der kender andre blogging forrums?
  • Soyyo
   1
   Mentalt breakdown
   Jeg har nu brugt en halv dag på et mentalt breakdown som har resulteret i kvalme og søvnløshed. Mine øjne blinker knap, min mave føles vendt rundt, mine arme er i spænding, og min krop føles udkørt, og kørt over fem gange.  Nogle gange kører alting bare, man finder et fedt arbejder, der åbner op for en masse muligheder, tingene lysner op, man møder en fyr, hvor det bare klikker på alle punkter, det he
  • Centrum
   0
   Træt...af flere ting.
   Utålmodigheden er stor. Det tager tid at blive helt rask og det er så træls.  Først influenzaen, så betændelse i alle "huler" i hovedet og nu har jeg så fået herpes. Ikke bare forkølelsessår, men herpes som i udbrud i næse, på munden og enkelte steder i håret. Jeg får medicin, men alligevel. Det er nu 10 dage siden jeg blev nedlagt, så jeg er udemærket klar over at jeg skal væbne mig med tålmodigh
  • Centrum
   5
   så er det gjort...
   Nu har jeg siddet og kopieret og gemt hvert eneste blogindlæg jeg har skrevet siden 2012, hvor jeg genopstod heriunde, som Centrum. Jeg er ikke noget computergeni og der er sikkert nogen der tænker "sikke et fjols", men så må det være sådan. Jeg har ihvertfald kopieret og indsat alle skriv i word. Nu kan jeg så printe alt ud og det står præcis i den rækkefølge jeg vil have det, ældst først og nyeste t
  • jegermaiken
   0
   Sidste pip i fjerene ...
   Jeg så lige, at siden lukker ned inden længe. Hm, ærgerligt, men hver ting til sin tid. I den anledning ville jeg lige give en kort update. To be honest - jeg har det elendigt inde i mit hoved. Derfor står mit sexliv meget stille for tiden, og jeg har pisse dårlig samvittighed overfor A, som jeg stadig er sammen med. Han ved ikke, hvad der sker, fordi jeg har ikke sagt noget - af den simple årsag, at jeg
  • Centrum
   0
   Ting tager tid...
   Jeg valgte at gå på arbejde torsdag og fredag. Nu har jeg så fri og planerne var mange. Jeg skulle have gjort rent og så ud i drivhuset og rode med mine frø, vande kartofler m.m., men planer er jo heldigvis til at ændre.  Jeg stod ihvertfald op og så gik jeg i seng igen. Hovedpinen hviler tungt og det trykker i mit hoved (i alle de indre huller), mine smagsløg siger det er betændelsen jeg smager...adr
  • Intetheden
   1
   Måske sidste
   Ja, det her bliver jo så formentligt det sidste indlæg jeg kommer til at lave herinde. Mærkelig tanke. Har altid synes det var rart at jeg lige har kunne poppe ind her og der, når jeg havde brug for det. Nu må jeg jo så muligvis tage brug af en rigtig "dagbog" eller "tanke bog", som jeg vil have kaldt den. Medmindre jeg finder lignende side, hvor jeg kan dele det jeg vil. Jeg ved ikke engang rigtig hv
  • Centrum
   2
   Skulle der være nogen...
   Her er jeg, stadig, trods mit fravær i flere dage. Jeg har først arbejdet igennem weekenden og i søndags fik influenzaen så nedlagt mig.  En læge udtalte, for ikke så længe siden, at hvis man var i tvivl om hvorvidt man havde influenza, så havde man det ikke. Jeg er ikke i tvivl. Hver mm af min krop gjorde ondt, snotten har stået ud i ubeskrivelige mængder og både hals og samtlige huller i mit kranium
  • Tiberius
   4
   Så er festen forbi
   Så slutter Deldig.dk Og jeg er ikke helt forbavset. Der er ikke mange brugere tilbage, og jeg har længe ventet at en lukning kunne komme på tale. Tiden for de små hyggelige blogge er altså forbi. Denne blog har været en del af mit sociale liv, så jeg føler mig lidt tom indvendig. Jeg var med da Blog.dk lukkede, og nu er jeg med til at gravlægge Deldig.dk. Trist at skulle til begravelse igen.  Der
 • Nye blogindlæg

  • Tiberius
   0
   Hvor vil i være at finde ?
   Når nu Deldig.dk lukker, hvor vil i så være at finde, og under hvilket navn vil i skrive ? Jeg har personligt ikke taget stilling til hvor jeg vil blogge - og om jeg vil fortsætte som blogger !
  • Soyyo
   0
   cc
   ccc
  • Centrum
   0
   Sidste farvel.
   Jeg vil da også lige sige farvel til alle herinde og ønske alle alt godt fremover. Nogen har fundet mig på facebook, andre kan jo gøre det såfremt det er et ønske.  Ha´ det rigtig godt og pas på jer selv. Husk at vi kun har et liv og det er alene op til os af få det bedste ud af det. Cyberkram til alle 
  • Hatten
   0
   Det sidste
   Jeg har fundet min blogspot!http://hatanonym.blogspot.se  Det var et godt stykke tid siden jeg brugte den hvilket var fordi jeg tabte mit googlekonto og jeg fik kun skrevet et indlæg... Men jeg kommer at fortsætte skrive der fordi jeg kan ikke rigtig li' nogen af de sider "blogsider" der findes... Men om i finder nogen eller skaber en, så må i gerne lige sende en hilsen til mig. Jeg har ikke rigti
  • Kaos1978
   0
   Hård dag
   Ja nu kan I lige så godt få lov at følge mig tiden ud, til DD lukker :-( Søndag aften meldte kæresten ud, at han bruger hans forældres hus mens han sparer op til indskud til en lejlighed. (De er alligevel campister om sommeren og ikke meget hjemme) Så mandag fik vi styr på deling af økonomi, alle vores telefoner stod f.eks. i hans navn. Fik flyttet hans adresse, søgt boligsikring til mig, og børne
  • Den hudløs ærlige
   0
   The last hurrah
   Nu hvor deldig lukker og slukker, vil jeg også lige sende en sidste hilsen. Jeg kom sent ind, var aktiv et stykke tid - flere betegnede mig nok som lidt hovski-snovski - men det er svært at danne sig et konkret indtryk på skrift.  Anyway - jeg har været hudløs ærlig, og det vil jeg også være her i det sidste opslag.  Jeg blev mindre aktiv da jeg sprang ud som selvstændig. Sagde mit arbejde op, arbejdede
  • Intetheden
   0
   aller aller sidste indlæg
   Det sagde jeg også sidste gang, men denne gang bliver det 100% det sidste. Desværre bliver det ikke et lykkefyldt et af slagsen, for jeg har det af lort. Lort er lige den eneste sammenligning jeg kan komme med, som bare beskriver en brøkdel af hvordan jeg har det. Hvis man overhovedet kan sige det sådan. Jeg ved det ikke. Det er også lige meget. Jeg har det dårligt. Af lort til. Jeg har så meget skyld
  • Plotin
   1
   Plotins sidste farvel, eller måske, hvis noget går vel: På snarligt gensyn
   Jeg vil jo ikke kunne love noget, jeg ikke ved, om jeg vil kunne holde! Men det er i dag lykkedes mig at downloade og installere, hvad der skal til, for at lave en ny hjemmeside. Foreløbig kun på en lokal server, på min egen computer. Men tanken er, med tiden, at "gå på nettet med noget, der vil kunne blive min egen blog". Den foreløbige arbejdstitel er "PLOTIN HOME", men det vil kunne ændre sig,
  • Hatten
   5
   Andre sider hvor man kan dele sine tanker?
   Er der nogen der kender nogen andre sider hvor man kan dele sine tanker ligsom man kunne her og på blog.dk ?  For jeg har krafthedme brug for at dele mine tanker og jeg kan ikke li' de svenske sider. Og ligenu er der et stort kaos inde i mit hoved så jeg kan ikke styre mine tanker og skrive dem ned selvom jeg meget gerne ville det!
  • Kaos1978
   0
   Det værste er ovre...
   Til dem, som måske læste mit sidste indlæg. Og muligvis blev bekymret, uden at have noget at byde ind med. (Hvilket er ok) Der er ro på igen. Som jeg også skrev kommer aldrig til, at gøre alvor af det. Selvom livet kan være urimeligt hårdt så elsker jeg mine børn for meget til at gøre dem ondt.  Skulle have ro i mit hoved og det fik jeg, bare ved at skrive om problemerne.  Som man også kan se
  • Tiberius
   0
   The End
   The End Oh yeah, all right Are you going to be in my dreams Tonight ? And in the end The love you take Is equal to the love you make   The Beatles
  • Rohde
   1
   Det bliver nok ikke det samme
   Det bliver nok aldrig det samme - at skulle skrive noter på telefonen i stedet for at skrive ord og følelser ned her.   Jeg har alt for sjældent benyttet mig af at lukke tankemylder ud på deldig.dk - men det har været en kæmpe personlig hjælp for mig, at siden har været her når jeg havde behovet. Nogle ting er svære at tale med sine nærmeste om. Andre ting er svære at tale med sine bekendte om. Me
  • Soyyo
   0
   Vi havde ligegyldig sex
   Jeg er følelsesmæssigt træt og udmattet. Der er sket så mange ting på et år, at jeg tror, at alle de opture, nye stimuli har fuldstændig afkoblet min hjerne og følelser. I nat sov jeg hos en, som jeg har haft set i løbet af den sidste måned. Han har aldrig rigtig inderligt interesseret mig, og jeg har været ligeglad med, om han skrev til mig igen efter vi sås. Jeg skrev aldrig rigtig til ham. Alligevel sø
  • Kaos1978
   7
   Ikke et råb om hjælp!!!
   Som overskriften siger er dette ikke som sådan et råb om hjælp, men måske der alligevel er nogen kloge hoveder derude som kender en løsning jeg ikke kan se lige nu. Når jeg siger det ikke er et råb om hjælp mener jeg i forhold til det jeg skriver nu. Og jeg er nødt til at skrive det for håber det som så mange gange før hjælper bare lige at få det ud af mit hoved. Jeg har i lang tid nu gået med sel
  • Soyyo
   0
   Og så stod DU der
   Jeg var virkelig træt, selvom jeg lige havde drukket en kaffe. Jeg forsøgte at læse op på min eksamen, som jeg har om en uge. Det gik fint i en periode. 1-2 sider. Og så gik jeg i stå. Træt, udmattet og jeg besluttede mig for at gå hjem, så jeg kunne tage en kort lur og derefter fortsætte. Jeg satte mine høretelefoner i ørerne og satte sangen på, som jeg fandt i morges. Mit humør har været godt i dag. Det
  • Soyyo
   1
   Hvad gør jeg?
   Det hele er noget fuldstændig rod. Har lige haft den dejligste ferie uden at tænke på nogle bekymringer, uden at tænke fremtid, uden at tænke nutidsproblemer. Og så kommer jeg hjem, og nu vælter det hele. Det hele er lige nu, at tingene spontant har ændret sig på mit arbejde, hvilket denne gang ændrer min position, og det har ikke været til det bedre. Jeg har fået tilbudt en midlertidig sommer lederstill
  • Regga
   4
   blogging forrum
   Nogen der kender andre blogging forrums?
  • Soyyo
   1
   Mentalt breakdown
   Jeg har nu brugt en halv dag på et mentalt breakdown som har resulteret i kvalme og søvnløshed. Mine øjne blinker knap, min mave føles vendt rundt, mine arme er i spænding, og min krop føles udkørt, og kørt over fem gange.  Nogle gange kører alting bare, man finder et fedt arbejder, der åbner op for en masse muligheder, tingene lysner op, man møder en fyr, hvor det bare klikker på alle punkter, det he
  • Centrum
   0
   Træt...af flere ting.
   Utålmodigheden er stor. Det tager tid at blive helt rask og det er så træls.  Først influenzaen, så betændelse i alle "huler" i hovedet og nu har jeg så fået herpes. Ikke bare forkølelsessår, men herpes som i udbrud i næse, på munden og enkelte steder i håret. Jeg får medicin, men alligevel. Det er nu 10 dage siden jeg blev nedlagt, så jeg er udemærket klar over at jeg skal væbne mig med tålmodigh
  • Centrum
   5
   så er det gjort...
   Nu har jeg siddet og kopieret og gemt hvert eneste blogindlæg jeg har skrevet siden 2012, hvor jeg genopstod heriunde, som Centrum. Jeg er ikke noget computergeni og der er sikkert nogen der tænker "sikke et fjols", men så må det være sådan. Jeg har ihvertfald kopieret og indsat alle skriv i word. Nu kan jeg så printe alt ud og det står præcis i den rækkefølge jeg vil have det, ældst først og nyeste t
  • jegermaiken
   0
   Sidste pip i fjerene ...
   Jeg så lige, at siden lukker ned inden længe. Hm, ærgerligt, men hver ting til sin tid. I den anledning ville jeg lige give en kort update. To be honest - jeg har det elendigt inde i mit hoved. Derfor står mit sexliv meget stille for tiden, og jeg har pisse dårlig samvittighed overfor A, som jeg stadig er sammen med. Han ved ikke, hvad der sker, fordi jeg har ikke sagt noget - af den simple årsag, at jeg
  • Centrum
   0
   Ting tager tid...
   Jeg valgte at gå på arbejde torsdag og fredag. Nu har jeg så fri og planerne var mange. Jeg skulle have gjort rent og så ud i drivhuset og rode med mine frø, vande kartofler m.m., men planer er jo heldigvis til at ændre.  Jeg stod ihvertfald op og så gik jeg i seng igen. Hovedpinen hviler tungt og det trykker i mit hoved (i alle de indre huller), mine smagsløg siger det er betændelsen jeg smager...adr
  • Intetheden
   1
   Måske sidste
   Ja, det her bliver jo så formentligt det sidste indlæg jeg kommer til at lave herinde. Mærkelig tanke. Har altid synes det var rart at jeg lige har kunne poppe ind her og der, når jeg havde brug for det. Nu må jeg jo så muligvis tage brug af en rigtig "dagbog" eller "tanke bog", som jeg vil have kaldt den. Medmindre jeg finder lignende side, hvor jeg kan dele det jeg vil. Jeg ved ikke engang rigtig hv
  • Centrum
   2
   Skulle der være nogen...
   Her er jeg, stadig, trods mit fravær i flere dage. Jeg har først arbejdet igennem weekenden og i søndags fik influenzaen så nedlagt mig.  En læge udtalte, for ikke så længe siden, at hvis man var i tvivl om hvorvidt man havde influenza, så havde man det ikke. Jeg er ikke i tvivl. Hver mm af min krop gjorde ondt, snotten har stået ud i ubeskrivelige mængder og både hals og samtlige huller i mit kranium
  • Tiberius
   4
   Så er festen forbi
   Så slutter Deldig.dk Og jeg er ikke helt forbavset. Der er ikke mange brugere tilbage, og jeg har længe ventet at en lukning kunne komme på tale. Tiden for de små hyggelige blogge er altså forbi. Denne blog har været en del af mit sociale liv, så jeg føler mig lidt tom indvendig. Jeg var med da Blog.dk lukkede, og nu er jeg med til at gravlægge Deldig.dk. Trist at skulle til begravelse igen.  Der
×