Hop til indhold
 • Nye spørgsmål og debatter

  • Tim Hansen
   6
   Hvad ser du i tv?
   I dag optræder der flere og flere trend i billedet, måske fordi det er så nemt at udstille sit liv på sociale medier, for det er efter min bedste overbevisning det de fleste trend er... Går kun i brugt tøj - klare sig med færre ting - skrot dit tv osv. De tre nævnte har jeg selv praktiseret længe inden det blev en trend, men da jeg ikke er på sociale medier som "uddeler" så er jeg meget lidt udstillet. Men jeg købe
  • Tim Hansen
   6
   OK 18
   De danske lønmodtagere trænger godt nok til et opkald fra virkeligheden... I lande som Polen, Litauen, Ungarn etc. er der en stor del af det arbejdende folk der har under 2000 kr. i måneden til alt. I Ungarn, som jeg kender bedst, er det tyve procent af det arbejdende folk der har under 2000 kr. i måneden, TYVE PROCENT!! I de lande er det ikke ualmindelig, at man bor 5-6 sammen i en 1 vær. på de der 30m2 fordi man
  • Bella89
   8
   Katte..
   Hejsa... Jeg sidder herhjemme med min mand, om hvorfor man vælger at avle på sin kat, altså hvorfor den skal have lov til og få killinger? ..  Hvad er jeres vurdering? Hvis i havde en kat, hvorfor skulle den så have killinger ( Hvis i selvfølgelig ønsker det. ) Altså hvis nu man søgte om og " låne " en han kat som skulle være far til jeres hunkat?  Hvorfor ville i det? 
  • Katrineds
   5
   Usikkerhed på jobbet - jeres handlemåder?
   Hej alle, Jeg har været et heldigt rad at få et rigtig godt job (barselsvikariat) lige efter endt studie. Jeg er indtilvidere glad for arbejdsopgaverne, kollegaerne og min chef. Jeg har været ansat i tre uger nu. Jeg har tit fået af vide af mine nye kollegaer, at jeg er overkvalificeret, da jeg har en kandidatuddannelse og ikke en kontoruddannelse, som jobbet kræver. Jeg har dog været lidt bekymret for, o
  • Odoidoi
   4
   Uddannelse eller ej
   Jeg er 31, ufaglært, men har påbegyndt utallige uddannelser i min ungdom, som jeg aldrig blev færdig med. Dels pga. en langvarig depression, men også fordi jeg ikke aner hvad jeg vil. Det ved jeg faktisk stadig ikke. Jeg er modnet med alt andet end dét der med erhverv og job mentaliteten. Har et barn, og vil gerne flytte i hus med kæresten i det sønderjyske. Men lige nu er jeg på kontanthjælp, i den kasse der hed
  • Forvirretung
   4
   Forbedre ens danseevner
   Hej alle sammen Jeg er begyndt at gå på diskoteker i en lidt sen alder, sammenlignet med mange andre, grundet det, at jeg tidligere har været eliteidrætsudøver gennem 10 år. Jeg er en ung mand i starten af 20'erne, og har fundet ud af, at jeg ikke kun er dårlig til at finde min plads i en ellers forskruet druk-kultur, men også at jeg ikke ejer en rytme. Jeg vil derfor gerne prøve at forbedre mine danse-evner,
  • Mejse
   4
   Tanker
   Hvor ville jeg ønske, at jeg snart kunne åbne munde og sige hvad jeg mener. Men må nok bare acceptere, at sådan er jeg bare.
  • Mejse
   3
   Mus samtaler
   Hej Alle herinde. Har lige et spørgsmål angående mus-samtaler. Har fået af vide i dag at vi i den kommende tid, skal til mus-samtaler, så jeg vil bare lige hører om hvad man kan sige til sådan en samtale. Og hvad går det ud på.
  • Dreams
   4
   Det store dilemma
   Det er længe siden, at jeg har givet en update, så derfor kommer der lige lidt info om mit liv siden sidst, så I forhåbentligt kan forstå min situation. Jeg færdiggjorde min uddannelse som salgsassistent i sommeren 2016 i et supermarked, gik ledig i blot en måned, startede så i praktik i en tøjbutik, som jeg var med til at åbne og bringe i succes med et team, hvor der desværre ikke var plads til mig, dog førte
  • Plotin
   1
   SOVS!
   Yess! Sovs, sovs, sovs ... med tilbehør. Det er sovsen, der er smovsen! Sovs skal så i øvrigt være VARM (undtagen pommes frites sovs og lignende, altså!)! Og så skal der ikke være "nok" af den. Der skal være RIGELIGT, grænsende til overflod. Log ind for at se dette link.
  • Black Raven
   1
   anskaffelse af Ilder/Fritte
   Hejsa alle sammen, jeg er ved at anskaffe mig en Ilder/fritte, men jeg er ny på området. jeg har haft hest og kanin og en fælles hund, men ikke ilder, tænkte på om nogen af jer muligvis hade nogen råd at dele ud af.   Anskaffelse   Jeg har haft kontakt med en dyrehandler i Ålborg, som mener han muligvis kunne få nogen hjem, men er der nogen af jer som ved hvor man kan købe en ilder eller fritte? Jeg har v
  • Tim Hansen
   0
   Jubelidioten med de stålsatte øjne!
   Når små drenge leger med de store, så bliver det til tider ret pinligt.   Log ind for at se dette link.
  • Odoidoi
   7
   Forbyggelse af skimmelsvamp?
   Vi har haft skimmelsvamp i vores lejlighed, men bekæmpet det meste med rhodalon. Men det er svært helt at komme samtlige spore til livs, så der er stadig tendens hvis vi ikke passer på. Vi har en gårdhave lejlighed på stueplan, og særligt væggen i soveværelset, ved siden af vinduet der ligger op af en kold murstensmur udenfor, har været hårdt angrebet af skimmel. Det er heldigvis ved at være lang tid siden v
  • DenGuleGummiAnd
   12
   Børn-Penge
   Jeg har et spørgsmål til jer der har sore børn. Og her tænker jeg på teenager på 16-17 år og dem der tænker på at flytte hjemmefra. Det er fordi jeg har en papdatter på 17 år ( hun bliver 18 i næste uge ) og hun er så småt begyndt at snakke om at flytte hjemmefra. Der er bare det at hun har ingen forstand på penge. Altså når hun får løn så holder de ikke mere end et par dage. Hvordan lærte I jeres bø
  • Paris
   7
   Glæder du dig til jul? og hvad betyder det for dig?
   Jeg elsker jul og glæder mig til juleaften. Det er for mig den mest hyggelige tid på året og fuld af traditioner og familiesammenkomster. Min kære mand derimod er ikke fan af julen, han synes den er stressende og rodet og kan ikke se hvad alt det julehalløj skal være godt for. Så tænkte det ku være sjovt og høre hvordan i andre har det med julen. Glæder i jer og hvad betyder julen for jer??
  • Plotin
   6
   Den liberale kapitalismes blå(øjede) logik
   Medens alle står på nakken af hinanden for at tilbyde Hr. Mangepenge klækkelige rabatter, afvises Fru Fattigrøv med en hånlig bemærkning om, at "Er du nødt til at spørge til prisen, har du nok alligevel ikke råd til det!". Måske en medvirkende årsag til, at Hr. Mangepenge er blevet rig, og Fru Fattigrøv forblevet fattig? Det virker da ulogisk, at tilbyde den, der har råd til at betale fuld pris, rabat, og
  • Swan
   5
   Kan man spise kartofler, der er spirede?
   Jeg har en hel pose kartofler som er begyndt at spire, de er næsten lige købt, men nu har kartoflerne små spirer på dem. Kan man spise kartoflerne selv om de er spirede? Eller skal de smides ud? Er der ikke et eller andet med de er giftige når de er begyndt at spire eller er det bare når de er grønne?
  • Anonym2
   5
   Er glæden for stor???
   Ved ikke om jeg er for begejstret, men sidder lige nu med en enorm følelse af tilfredshed. Måske på grænsen af selvfed... Har lige lukket samtlige profiler på jobsøgnings portaler ned. Var til samtale i fredags og regnede med et svar onsdag, da der var flere de ville snakke med. Fik opkald mandag morgen med besked om at jobbet var mit hvis jeg stadig var interesseret. De havde bestemt sig for ikke at tale med
  • Forvirretung
   6
   Hvordan kommer jeg i gang?
   Hej alle sammen Har dyrket eliteindræt hele mit liv, er i starten af 20'erne, og valgte at stoppe sidste år, efter jeg blev stillet et ultimatum efter lang omtanke. Det har sat tanker i gang omkring hvad jeg gerne vil med mit liv, og har kommet frem til en sørgelig bekendelse: er god til at blive "friendzoned" af piger, men ikke mere. Får altid at vide, at jeg er en super god ven, med hjertet det rette sted.
  • Paris
   3
   Hvad laver du normalt i weekenderne
   Det er lørdag og endelig weekend efter en lang og travl arbejdsuge. M.. er ude og lege med en veninde og manden er til træning, så lige nu hygger jeg mig en kop varm kakao med noget mig.selv.tid. Det er dejligt med noget tid hvor man kan koble af og bare nyde ikke at skulle noget. Her sørger vi så meget som det er muligt for ikke at skulle noget mindst hver anden weekend, og så står den bare på afslapning, netflix,
  • Katrineds
   5
   Jeres forhold til jeres søskende? + min historie
   Hej alle :-) Jeg er interesseret i at høre jeres forhold, til jeres søskende? Er det fortroligt, venskabeligt eller er I blot forskellige? Jeg har en bror, som... jeg måske ikke har lyst til at have et forhold til mere. Og det statement kræver måske en større forklaring og forhistorie - så jeg håber, at I følger med og måske kan give mig nogle tips til at tackle vores forhold og hans adfærd? Der er t
  • Tiberius
   3
   Signalfejl
   Jeg har mistet lysten til at køre med tog - altså dem der kommer fra DSB - og kan man undre sig over det ? Her for ca. 3 uger siden, måtte jeg tilbringe omkring 90 minutter på Vojens charmerende station, fordi at nogen idioter havde gravet et kabel over til signalerne. Altså holdt togene i syddanmark stille indtil at signalfejl var udbedret. Vi stod der en hel gruppe mennesker og afventede at der skulle blive
  • Pernille2289
   3
   Interesseret?
   Når man mand viser interesse og siger ja til at gerne ville ses. Men at der i hvert fald går 1 dag før han svarer (selvom han er online i små perioder), er det så tegn på vag interesse? Beskederne bliver ikke altid læst når det er. Forventer ikke at han sidder med snotten nede i mobilen, jeg svarer heller ikke altid super hurtigt. Men jeg ville gerne at vi kunne bare lige have en smule kontakt. Vi var på date for et
  • Cloudi
   6
   Stempelet pga. Psykolog??
   Hej. Jeg var til en forsamtale hos en psykolog i sidste uge, og skal nu beslutte mig for om det kan hjælpe og om jeg tror på det. Men mit problem er, at jeg tænkere mere om hvad andre vil tænke, og syntes om mig, hvis de nu ville opdage at jeg er begyndt hos en "hjerne vrider". Helt ærligt ved jeg ikke hvilke reaktioner jeg håber på, via dette indlæg, men måske en indsigt i hvad i tænker omkring psyk
  • Mejse
   4
   Hvem skal betale
   Hej alle herinde. Vil spørge om der er nogen herinde der kender regler med hensyn til hvis vi skal have nyt komfur. Vi bor til leje hos en privat udlejer, og vores komfur er hvist ved at gå i stykker, ovnen er lang tid om at varme op, det var et der stod her da vi flyttede ind i lejligheden, men nu vil jeg godt have et nyt, men er det et vi selv skal betale for eller skal jeg have fat i udlejer. 
 • Nye spørgsmål og debatter

  • Tim Hansen
   6
   Hvad ser du i tv?
   I dag optræder der flere og flere trend i billedet, måske fordi det er så nemt at udstille sit liv på sociale medier, for det er efter min bedste overbevisning det de fleste trend er... Går kun i brugt tøj - klare sig med færre ting - skrot dit tv osv. De tre nævnte har jeg selv praktiseret længe inden det blev en trend, men da jeg ikke er på sociale medier som "uddeler" så er jeg meget lidt udstillet. Men jeg købe
  • Tim Hansen
   6
   OK 18
   De danske lønmodtagere trænger godt nok til et opkald fra virkeligheden... I lande som Polen, Litauen, Ungarn etc. er der en stor del af det arbejdende folk der har under 2000 kr. i måneden til alt. I Ungarn, som jeg kender bedst, er det tyve procent af det arbejdende folk der har under 2000 kr. i måneden, TYVE PROCENT!! I de lande er det ikke ualmindelig, at man bor 5-6 sammen i en 1 vær. på de der 30m2 fordi man
  • Bella89
   8
   Katte..
   Hejsa... Jeg sidder herhjemme med min mand, om hvorfor man vælger at avle på sin kat, altså hvorfor den skal have lov til og få killinger? ..  Hvad er jeres vurdering? Hvis i havde en kat, hvorfor skulle den så have killinger ( Hvis i selvfølgelig ønsker det. ) Altså hvis nu man søgte om og " låne " en han kat som skulle være far til jeres hunkat?  Hvorfor ville i det? 
  • Katrineds
   5
   Usikkerhed på jobbet - jeres handlemåder?
   Hej alle, Jeg har været et heldigt rad at få et rigtig godt job (barselsvikariat) lige efter endt studie. Jeg er indtilvidere glad for arbejdsopgaverne, kollegaerne og min chef. Jeg har været ansat i tre uger nu. Jeg har tit fået af vide af mine nye kollegaer, at jeg er overkvalificeret, da jeg har en kandidatuddannelse og ikke en kontoruddannelse, som jobbet kræver. Jeg har dog været lidt bekymret for, o
  • Odoidoi
   4
   Uddannelse eller ej
   Jeg er 31, ufaglært, men har påbegyndt utallige uddannelser i min ungdom, som jeg aldrig blev færdig med. Dels pga. en langvarig depression, men også fordi jeg ikke aner hvad jeg vil. Det ved jeg faktisk stadig ikke. Jeg er modnet med alt andet end dét der med erhverv og job mentaliteten. Har et barn, og vil gerne flytte i hus med kæresten i det sønderjyske. Men lige nu er jeg på kontanthjælp, i den kasse der hed
  • Forvirretung
   4
   Forbedre ens danseevner
   Hej alle sammen Jeg er begyndt at gå på diskoteker i en lidt sen alder, sammenlignet med mange andre, grundet det, at jeg tidligere har været eliteidrætsudøver gennem 10 år. Jeg er en ung mand i starten af 20'erne, og har fundet ud af, at jeg ikke kun er dårlig til at finde min plads i en ellers forskruet druk-kultur, men også at jeg ikke ejer en rytme. Jeg vil derfor gerne prøve at forbedre mine danse-evner,
  • Mejse
   4
   Tanker
   Hvor ville jeg ønske, at jeg snart kunne åbne munde og sige hvad jeg mener. Men må nok bare acceptere, at sådan er jeg bare.
  • Mejse
   3
   Mus samtaler
   Hej Alle herinde. Har lige et spørgsmål angående mus-samtaler. Har fået af vide i dag at vi i den kommende tid, skal til mus-samtaler, så jeg vil bare lige hører om hvad man kan sige til sådan en samtale. Og hvad går det ud på.
  • Dreams
   4
   Det store dilemma
   Det er længe siden, at jeg har givet en update, så derfor kommer der lige lidt info om mit liv siden sidst, så I forhåbentligt kan forstå min situation. Jeg færdiggjorde min uddannelse som salgsassistent i sommeren 2016 i et supermarked, gik ledig i blot en måned, startede så i praktik i en tøjbutik, som jeg var med til at åbne og bringe i succes med et team, hvor der desværre ikke var plads til mig, dog førte
  • Plotin
   1
   SOVS!
   Yess! Sovs, sovs, sovs ... med tilbehør. Det er sovsen, der er smovsen! Sovs skal så i øvrigt være VARM (undtagen pommes frites sovs og lignende, altså!)! Og så skal der ikke være "nok" af den. Der skal være RIGELIGT, grænsende til overflod. Log ind for at se dette link.
  • Black Raven
   1
   anskaffelse af Ilder/Fritte
   Hejsa alle sammen, jeg er ved at anskaffe mig en Ilder/fritte, men jeg er ny på området. jeg har haft hest og kanin og en fælles hund, men ikke ilder, tænkte på om nogen af jer muligvis hade nogen råd at dele ud af.   Anskaffelse   Jeg har haft kontakt med en dyrehandler i Ålborg, som mener han muligvis kunne få nogen hjem, men er der nogen af jer som ved hvor man kan købe en ilder eller fritte? Jeg har v
  • Tim Hansen
   0
   Jubelidioten med de stålsatte øjne!
   Når små drenge leger med de store, så bliver det til tider ret pinligt.   Log ind for at se dette link.
  • Odoidoi
   7
   Forbyggelse af skimmelsvamp?
   Vi har haft skimmelsvamp i vores lejlighed, men bekæmpet det meste med rhodalon. Men det er svært helt at komme samtlige spore til livs, så der er stadig tendens hvis vi ikke passer på. Vi har en gårdhave lejlighed på stueplan, og særligt væggen i soveværelset, ved siden af vinduet der ligger op af en kold murstensmur udenfor, har været hårdt angrebet af skimmel. Det er heldigvis ved at være lang tid siden v
  • DenGuleGummiAnd
   12
   Børn-Penge
   Jeg har et spørgsmål til jer der har sore børn. Og her tænker jeg på teenager på 16-17 år og dem der tænker på at flytte hjemmefra. Det er fordi jeg har en papdatter på 17 år ( hun bliver 18 i næste uge ) og hun er så småt begyndt at snakke om at flytte hjemmefra. Der er bare det at hun har ingen forstand på penge. Altså når hun får løn så holder de ikke mere end et par dage. Hvordan lærte I jeres bø
  • Paris
   7
   Glæder du dig til jul? og hvad betyder det for dig?
   Jeg elsker jul og glæder mig til juleaften. Det er for mig den mest hyggelige tid på året og fuld af traditioner og familiesammenkomster. Min kære mand derimod er ikke fan af julen, han synes den er stressende og rodet og kan ikke se hvad alt det julehalløj skal være godt for. Så tænkte det ku være sjovt og høre hvordan i andre har det med julen. Glæder i jer og hvad betyder julen for jer??
  • Plotin
   6
   Den liberale kapitalismes blå(øjede) logik
   Medens alle står på nakken af hinanden for at tilbyde Hr. Mangepenge klækkelige rabatter, afvises Fru Fattigrøv med en hånlig bemærkning om, at "Er du nødt til at spørge til prisen, har du nok alligevel ikke råd til det!". Måske en medvirkende årsag til, at Hr. Mangepenge er blevet rig, og Fru Fattigrøv forblevet fattig? Det virker da ulogisk, at tilbyde den, der har råd til at betale fuld pris, rabat, og
  • Swan
   5
   Kan man spise kartofler, der er spirede?
   Jeg har en hel pose kartofler som er begyndt at spire, de er næsten lige købt, men nu har kartoflerne små spirer på dem. Kan man spise kartoflerne selv om de er spirede? Eller skal de smides ud? Er der ikke et eller andet med de er giftige når de er begyndt at spire eller er det bare når de er grønne?
  • Anonym2
   5
   Er glæden for stor???
   Ved ikke om jeg er for begejstret, men sidder lige nu med en enorm følelse af tilfredshed. Måske på grænsen af selvfed... Har lige lukket samtlige profiler på jobsøgnings portaler ned. Var til samtale i fredags og regnede med et svar onsdag, da der var flere de ville snakke med. Fik opkald mandag morgen med besked om at jobbet var mit hvis jeg stadig var interesseret. De havde bestemt sig for ikke at tale med
  • Forvirretung
   6
   Hvordan kommer jeg i gang?
   Hej alle sammen Har dyrket eliteindræt hele mit liv, er i starten af 20'erne, og valgte at stoppe sidste år, efter jeg blev stillet et ultimatum efter lang omtanke. Det har sat tanker i gang omkring hvad jeg gerne vil med mit liv, og har kommet frem til en sørgelig bekendelse: er god til at blive "friendzoned" af piger, men ikke mere. Får altid at vide, at jeg er en super god ven, med hjertet det rette sted.
  • Paris
   3
   Hvad laver du normalt i weekenderne
   Det er lørdag og endelig weekend efter en lang og travl arbejdsuge. M.. er ude og lege med en veninde og manden er til træning, så lige nu hygger jeg mig en kop varm kakao med noget mig.selv.tid. Det er dejligt med noget tid hvor man kan koble af og bare nyde ikke at skulle noget. Her sørger vi så meget som det er muligt for ikke at skulle noget mindst hver anden weekend, og så står den bare på afslapning, netflix,
  • Katrineds
   5
   Jeres forhold til jeres søskende? + min historie
   Hej alle :-) Jeg er interesseret i at høre jeres forhold, til jeres søskende? Er det fortroligt, venskabeligt eller er I blot forskellige? Jeg har en bror, som... jeg måske ikke har lyst til at have et forhold til mere. Og det statement kræver måske en større forklaring og forhistorie - så jeg håber, at I følger med og måske kan give mig nogle tips til at tackle vores forhold og hans adfærd? Der er t
  • Tiberius
   3
   Signalfejl
   Jeg har mistet lysten til at køre med tog - altså dem der kommer fra DSB - og kan man undre sig over det ? Her for ca. 3 uger siden, måtte jeg tilbringe omkring 90 minutter på Vojens charmerende station, fordi at nogen idioter havde gravet et kabel over til signalerne. Altså holdt togene i syddanmark stille indtil at signalfejl var udbedret. Vi stod der en hel gruppe mennesker og afventede at der skulle blive
  • Pernille2289
   3
   Interesseret?
   Når man mand viser interesse og siger ja til at gerne ville ses. Men at der i hvert fald går 1 dag før han svarer (selvom han er online i små perioder), er det så tegn på vag interesse? Beskederne bliver ikke altid læst når det er. Forventer ikke at han sidder med snotten nede i mobilen, jeg svarer heller ikke altid super hurtigt. Men jeg ville gerne at vi kunne bare lige have en smule kontakt. Vi var på date for et
  • Cloudi
   6
   Stempelet pga. Psykolog??
   Hej. Jeg var til en forsamtale hos en psykolog i sidste uge, og skal nu beslutte mig for om det kan hjælpe og om jeg tror på det. Men mit problem er, at jeg tænkere mere om hvad andre vil tænke, og syntes om mig, hvis de nu ville opdage at jeg er begyndt hos en "hjerne vrider". Helt ærligt ved jeg ikke hvilke reaktioner jeg håber på, via dette indlæg, men måske en indsigt i hvad i tænker omkring psyk
  • Mejse
   4
   Hvem skal betale
   Hej alle herinde. Vil spørge om der er nogen herinde der kender regler med hensyn til hvis vi skal have nyt komfur. Vi bor til leje hos en privat udlejer, og vores komfur er hvist ved at gå i stykker, ovnen er lang tid om at varme op, det var et der stod her da vi flyttede ind i lejligheden, men nu vil jeg godt have et nyt, men er det et vi selv skal betale for eller skal jeg have fat i udlejer. 
×