Hop til indhold
 • Nye spørgsmål og debatter

  • Odoidoi
   7
   Forbyggelse af skimmelsvamp?
   Vi har haft skimmelsvamp i vores lejlighed, men bekæmpet det meste med rhodalon. Men det er svært helt at komme samtlige spore til livs, så der er stadig tendens hvis vi ikke passer på. Vi har en gårdhave lejlighed på stueplan, og særligt væggen i soveværelset, ved siden af vinduet der ligger op af en kold murstensmur udenfor, har været hårdt angrebet af skimmel. Det er heldigvis ved at være lang tid siden v
  • DenGuleGummiAnd
   12
   Børn-Penge
   Jeg har et spørgsmål til jer der har sore børn. Og her tænker jeg på teenager på 16-17 år og dem der tænker på at flytte hjemmefra. Det er fordi jeg har en papdatter på 17 år ( hun bliver 18 i næste uge ) og hun er så småt begyndt at snakke om at flytte hjemmefra. Der er bare det at hun har ingen forstand på penge. Altså når hun får løn så holder de ikke mere end et par dage. Hvordan lærte I jeres bø
  • Paris
   7
   Glæder du dig til jul? og hvad betyder det for dig?
   Jeg elsker jul og glæder mig til juleaften. Det er for mig den mest hyggelige tid på året og fuld af traditioner og familiesammenkomster. Min kære mand derimod er ikke fan af julen, han synes den er stressende og rodet og kan ikke se hvad alt det julehalløj skal være godt for. Så tænkte det ku være sjovt og høre hvordan i andre har det med julen. Glæder i jer og hvad betyder julen for jer??
  • Plotin
   6
   Den liberale kapitalismes blå(øjede) logik
   Medens alle står på nakken af hinanden for at tilbyde Hr. Mangepenge klækkelige rabatter, afvises Fru Fattigrøv med en hånlig bemærkning om, at "Er du nødt til at spørge til prisen, har du nok alligevel ikke råd til det!". Måske en medvirkende årsag til, at Hr. Mangepenge er blevet rig, og Fru Fattigrøv forblevet fattig? Det virker da ulogisk, at tilbyde den, der har råd til at betale fuld pris, rabat, og
  • Swan
   5
   Kan man spise kartofler, der er spirede?
   Jeg har en hel pose kartofler som er begyndt at spire, de er næsten lige købt, men nu har kartoflerne små spirer på dem. Kan man spise kartoflerne selv om de er spirede? Eller skal de smides ud? Er der ikke et eller andet med de er giftige når de er begyndt at spire eller er det bare når de er grønne?
  • Anonym2
   5
   Er glæden for stor???
   Ved ikke om jeg er for begejstret, men sidder lige nu med en enorm følelse af tilfredshed. Måske på grænsen af selvfed... Har lige lukket samtlige profiler på jobsøgnings portaler ned. Var til samtale i fredags og regnede med et svar onsdag, da der var flere de ville snakke med. Fik opkald mandag morgen med besked om at jobbet var mit hvis jeg stadig var interesseret. De havde bestemt sig for ikke at tale med
  • Forvirretung
   6
   Hvordan kommer jeg i gang?
   Hej alle sammen Har dyrket eliteindræt hele mit liv, er i starten af 20'erne, og valgte at stoppe sidste år, efter jeg blev stillet et ultimatum efter lang omtanke. Det har sat tanker i gang omkring hvad jeg gerne vil med mit liv, og har kommet frem til en sørgelig bekendelse: er god til at blive "friendzoned" af piger, men ikke mere. Får altid at vide, at jeg er en super god ven, med hjertet det rette sted.
  • Paris
   3
   Hvad laver du normalt i weekenderne
   Det er lørdag og endelig weekend efter en lang og travl arbejdsuge. M.. er ude og lege med en veninde og manden er til træning, så lige nu hygger jeg mig en kop varm kakao med noget mig.selv.tid. Det er dejligt med noget tid hvor man kan koble af og bare nyde ikke at skulle noget. Her sørger vi så meget som det er muligt for ikke at skulle noget mindst hver anden weekend, og så står den bare på afslapning, netflix,
  • Katrineds
   5
   Jeres forhold til jeres søskende? + min historie
   Hej alle :-) Jeg er interesseret i at høre jeres forhold, til jeres søskende? Er det fortroligt, venskabeligt eller er I blot forskellige? Jeg har en bror, som... jeg måske ikke har lyst til at have et forhold til mere. Og det statement kræver måske en større forklaring og forhistorie - så jeg håber, at I følger med og måske kan give mig nogle tips til at tackle vores forhold og hans adfærd? Der er t
  • Tiberius
   3
   Signalfejl
   Jeg har mistet lysten til at køre med tog - altså dem der kommer fra DSB - og kan man undre sig over det ? Her for ca. 3 uger siden, måtte jeg tilbringe omkring 90 minutter på Vojens charmerende station, fordi at nogen idioter havde gravet et kabel over til signalerne. Altså holdt togene i syddanmark stille indtil at signalfejl var udbedret. Vi stod der en hel gruppe mennesker og afventede at der skulle blive
  • Pernille2289
   3
   Interesseret?
   Når man mand viser interesse og siger ja til at gerne ville ses. Men at der i hvert fald går 1 dag før han svarer (selvom han er online i små perioder), er det så tegn på vag interesse? Beskederne bliver ikke altid læst når det er. Forventer ikke at han sidder med snotten nede i mobilen, jeg svarer heller ikke altid super hurtigt. Men jeg ville gerne at vi kunne bare lige have en smule kontakt. Vi var på date for et
  • Cloudi
   6
   Stempelet pga. Psykolog??
   Hej. Jeg var til en forsamtale hos en psykolog i sidste uge, og skal nu beslutte mig for om det kan hjælpe og om jeg tror på det. Men mit problem er, at jeg tænkere mere om hvad andre vil tænke, og syntes om mig, hvis de nu ville opdage at jeg er begyndt hos en "hjerne vrider". Helt ærligt ved jeg ikke hvilke reaktioner jeg håber på, via dette indlæg, men måske en indsigt i hvad i tænker omkring psyk
  • Mejse
   4
   Hvem skal betale
   Hej alle herinde. Vil spørge om der er nogen herinde der kender regler med hensyn til hvis vi skal have nyt komfur. Vi bor til leje hos en privat udlejer, og vores komfur er hvist ved at gå i stykker, ovnen er lang tid om at varme op, det var et der stod her da vi flyttede ind i lejligheden, men nu vil jeg godt have et nyt, men er det et vi selv skal betale for eller skal jeg have fat i udlejer. 
  • sofiesverden
   3
   Splinterny fon sælges
   Sony Experia sælges for 2.000 kr. Den er 3.150 kr. værd.  Den har aldrig været brugt. Jeg har vundet den i en konkurrence. 
  • Pernille2289
   2
   Forhold til veninde
   Jeg har en veninde som jeg har kendt i snart 10 år. Vi har altid været meget tætte og brugt hinanden meget. Men problemet er så bare..  Jeg fungerer ikke med hende. Altså, hun får mig gang på gang på gang til at føle mig ked af det, bringer mit pis i kog (undskyld udtrykket). Jeg kan godt have problemer med at tage ting nært, det erkender jeg. Og jeg har et pænt stort temperament. Men hun får mig til at føle d
  • Tim Hansen
   13
   Sig undskyld, USA !!
     USA jævnede 18 ud af 22 byer med jorden i Nordkorea under Korea krigen. Kun to huse i hovedstaden Pyongyang var ubeskadigede. USA myrdede 20% af befolkningen. Er der noget at sige til de har et militær? JFK (Jorden, Frihed, Kundskab) foreslår og vil kæmpe for at USA siger undskyld og betaler fuld krigsskadeerstatning. Er du enig?
  • Tim Hansen
   8
   Økonomi.
   Mange tror fejlagtigt, at økonomi handler om penge… Det handler om at være tryg, sove godt om natten, og komme nemmest mulig om ved det, også i forhold til den tid og de bekymringer man bruger på det. Vi er alle mangemillionærer… De fleste af os er mangemillionærer, i det at et gennemsnit ung menneske på 18 år, vil gennem livet skrabe 12 millioner sammen til forbrug, knapt så imponerende set månedlig, der land
  • Note
   3
   Gravid første gang
   Hej med jer  Jeg er endelig blevet gravid og kunne ikke være mere lykkelig  Jeg synes dog at det er lidt forvirrende hvordan man regner graviditetsuger ud - altså hvor langt man er henne. På nettet får jeg regnet ud at jeg er Ca 10/11 uger henne, men da jeg var hos lægen i dag fastslog han at jeg var 7/8 uger henne. Så er lidt i tvivl om han måske har ment at fosteret er 7/8 uger? Hvordan regner i
  • MiaSiger
   1
   Reklamefilm ideer?
   Hej! Jeg skal lave en reklame film sammen med mine klassekammerater (går i 8K). Vi har brug for nogle sjove ideer, men det skal også kunne tages seriøst. Vi prøver at lave noget som er en slags parodi af en reklame. Alt og alle er velkomne med deres ideer og inputs!
  • nyibyen
   0
   Tandblegning
   Hej Deldig.dk Jeg er for nyligt flyttet til København fra Odense til Østerbro. Jeg har fået et nyt job, som promotor af diverse madprodukter i supermarkeder m.m.  Jobbet giver gode mulighed for en masse menneskekontakt, som jeg sætter pris på. Dog kommer det men en udfordring. Det kræver at jeg skal smile meget, hvilket jeg naturligvis elsker. Men som tidligere ryger og stadig kaffe drikkende menneske, er
  • Tiberius
   3
   Windows 10 Creators Update
   Windows 10 plager mig for tiden om at jeg skal installere Windows 10 Creators. Og jeg vil altså helst være i fred for Windows og deres plagerier. Min pc er en beskeden HP Compaq, og jeg er ikke sikker på at min pc kan klare flere store opdateringer. Er der nogen herinde som har et godt råd ?  Jeg er så umådelig træt af at skulle bøvle med Windows 10. Jeg vil faktisk bare bevare min pc som den er i nuværende st
  • Tiberius
   14
   Hvordan får vi lokket nye bloggere til ?
   Når jeg går ind her på Deldig.dk, så er det stort set de samme bloggere der udgyder deres meninger, og fortæller om deres liv. Det er da også helt fint, men det kunne jo være sjovt med nogen nye mennesker.  Der for tænker jeg tit på hvordan at vi lokker nye brugere til. Har i nogen foreslag til hvordan at vi får nyt blod på bloggen ? Jeg selv er nået frem til at der ikke er nogen effektiv metode til at få
  • happyspinning
   6
   Website design
   I min fritid arbejder jeg med en Log ind for at se dette link.. Färsöker finde et godt design med godt indhold. Kiggede på mange steder på nettet for insperation. Nogle sider er virkelig godt lavet, mens en del synes at have været gjort på mindre end en dag. Du kan kigge i på min side Log ind for at se dette link. og fortælle mig, hvis det er noget jeg har brug for at ændre.
  • Tim Hansen
   12
   Smid de fattige i fængsel!
   Så er den første fængselsdom for tiggeri faldet... 14 dages ubetinget fængsel, men så har han da kost og logi så længe. Jeg kan ikke se det er andet end symptombehandling, det gør på ingen måde noget ved problemet. Vi har skabt et betændt samfund, hvor de der ikke lige passer ind, får tilkendt en pension eller på anden måde bliver forsørget af de der bidrager... Det bliver da kun endnu mere betændt, når der så
  • Bambi
   0
   Autisme, introvert
   Hej alle Formålet med denne tråd er at finde ligesindede at skrive med. Jeg er en 25 årig kvinde, som for et par år siden blev diagnosticeret med en autismespektrumforstyrrelse. Efter år med frustrationer og depressioner var det en lettelse at få diagnosen. Grundet autismen er det svært for mig at opretholde kontakten til nye venner. Jeg har deltaget i forskellige samtalegrupper, men på grund af min indad
 • Nye spørgsmål og debatter

  • Odoidoi
   7
   Forbyggelse af skimmelsvamp?
   Vi har haft skimmelsvamp i vores lejlighed, men bekæmpet det meste med rhodalon. Men det er svært helt at komme samtlige spore til livs, så der er stadig tendens hvis vi ikke passer på. Vi har en gårdhave lejlighed på stueplan, og særligt væggen i soveværelset, ved siden af vinduet der ligger op af en kold murstensmur udenfor, har været hårdt angrebet af skimmel. Det er heldigvis ved at være lang tid siden v
  • DenGuleGummiAnd
   12
   Børn-Penge
   Jeg har et spørgsmål til jer der har sore børn. Og her tænker jeg på teenager på 16-17 år og dem der tænker på at flytte hjemmefra. Det er fordi jeg har en papdatter på 17 år ( hun bliver 18 i næste uge ) og hun er så småt begyndt at snakke om at flytte hjemmefra. Der er bare det at hun har ingen forstand på penge. Altså når hun får løn så holder de ikke mere end et par dage. Hvordan lærte I jeres bø
  • Paris
   7
   Glæder du dig til jul? og hvad betyder det for dig?
   Jeg elsker jul og glæder mig til juleaften. Det er for mig den mest hyggelige tid på året og fuld af traditioner og familiesammenkomster. Min kære mand derimod er ikke fan af julen, han synes den er stressende og rodet og kan ikke se hvad alt det julehalløj skal være godt for. Så tænkte det ku være sjovt og høre hvordan i andre har det med julen. Glæder i jer og hvad betyder julen for jer??
  • Plotin
   6
   Den liberale kapitalismes blå(øjede) logik
   Medens alle står på nakken af hinanden for at tilbyde Hr. Mangepenge klækkelige rabatter, afvises Fru Fattigrøv med en hånlig bemærkning om, at "Er du nødt til at spørge til prisen, har du nok alligevel ikke råd til det!". Måske en medvirkende årsag til, at Hr. Mangepenge er blevet rig, og Fru Fattigrøv forblevet fattig? Det virker da ulogisk, at tilbyde den, der har råd til at betale fuld pris, rabat, og
  • Swan
   5
   Kan man spise kartofler, der er spirede?
   Jeg har en hel pose kartofler som er begyndt at spire, de er næsten lige købt, men nu har kartoflerne små spirer på dem. Kan man spise kartoflerne selv om de er spirede? Eller skal de smides ud? Er der ikke et eller andet med de er giftige når de er begyndt at spire eller er det bare når de er grønne?
  • Anonym2
   5
   Er glæden for stor???
   Ved ikke om jeg er for begejstret, men sidder lige nu med en enorm følelse af tilfredshed. Måske på grænsen af selvfed... Har lige lukket samtlige profiler på jobsøgnings portaler ned. Var til samtale i fredags og regnede med et svar onsdag, da der var flere de ville snakke med. Fik opkald mandag morgen med besked om at jobbet var mit hvis jeg stadig var interesseret. De havde bestemt sig for ikke at tale med
  • Forvirretung
   6
   Hvordan kommer jeg i gang?
   Hej alle sammen Har dyrket eliteindræt hele mit liv, er i starten af 20'erne, og valgte at stoppe sidste år, efter jeg blev stillet et ultimatum efter lang omtanke. Det har sat tanker i gang omkring hvad jeg gerne vil med mit liv, og har kommet frem til en sørgelig bekendelse: er god til at blive "friendzoned" af piger, men ikke mere. Får altid at vide, at jeg er en super god ven, med hjertet det rette sted.
  • Paris
   3
   Hvad laver du normalt i weekenderne
   Det er lørdag og endelig weekend efter en lang og travl arbejdsuge. M.. er ude og lege med en veninde og manden er til træning, så lige nu hygger jeg mig en kop varm kakao med noget mig.selv.tid. Det er dejligt med noget tid hvor man kan koble af og bare nyde ikke at skulle noget. Her sørger vi så meget som det er muligt for ikke at skulle noget mindst hver anden weekend, og så står den bare på afslapning, netflix,
  • Katrineds
   5
   Jeres forhold til jeres søskende? + min historie
   Hej alle :-) Jeg er interesseret i at høre jeres forhold, til jeres søskende? Er det fortroligt, venskabeligt eller er I blot forskellige? Jeg har en bror, som... jeg måske ikke har lyst til at have et forhold til mere. Og det statement kræver måske en større forklaring og forhistorie - så jeg håber, at I følger med og måske kan give mig nogle tips til at tackle vores forhold og hans adfærd? Der er t
  • Tiberius
   3
   Signalfejl
   Jeg har mistet lysten til at køre med tog - altså dem der kommer fra DSB - og kan man undre sig over det ? Her for ca. 3 uger siden, måtte jeg tilbringe omkring 90 minutter på Vojens charmerende station, fordi at nogen idioter havde gravet et kabel over til signalerne. Altså holdt togene i syddanmark stille indtil at signalfejl var udbedret. Vi stod der en hel gruppe mennesker og afventede at der skulle blive
  • Pernille2289
   3
   Interesseret?
   Når man mand viser interesse og siger ja til at gerne ville ses. Men at der i hvert fald går 1 dag før han svarer (selvom han er online i små perioder), er det så tegn på vag interesse? Beskederne bliver ikke altid læst når det er. Forventer ikke at han sidder med snotten nede i mobilen, jeg svarer heller ikke altid super hurtigt. Men jeg ville gerne at vi kunne bare lige have en smule kontakt. Vi var på date for et
  • Cloudi
   6
   Stempelet pga. Psykolog??
   Hej. Jeg var til en forsamtale hos en psykolog i sidste uge, og skal nu beslutte mig for om det kan hjælpe og om jeg tror på det. Men mit problem er, at jeg tænkere mere om hvad andre vil tænke, og syntes om mig, hvis de nu ville opdage at jeg er begyndt hos en "hjerne vrider". Helt ærligt ved jeg ikke hvilke reaktioner jeg håber på, via dette indlæg, men måske en indsigt i hvad i tænker omkring psyk
  • Mejse
   4
   Hvem skal betale
   Hej alle herinde. Vil spørge om der er nogen herinde der kender regler med hensyn til hvis vi skal have nyt komfur. Vi bor til leje hos en privat udlejer, og vores komfur er hvist ved at gå i stykker, ovnen er lang tid om at varme op, det var et der stod her da vi flyttede ind i lejligheden, men nu vil jeg godt have et nyt, men er det et vi selv skal betale for eller skal jeg have fat i udlejer. 
  • sofiesverden
   3
   Splinterny fon sælges
   Sony Experia sælges for 2.000 kr. Den er 3.150 kr. værd.  Den har aldrig været brugt. Jeg har vundet den i en konkurrence. 
  • Pernille2289
   2
   Forhold til veninde
   Jeg har en veninde som jeg har kendt i snart 10 år. Vi har altid været meget tætte og brugt hinanden meget. Men problemet er så bare..  Jeg fungerer ikke med hende. Altså, hun får mig gang på gang på gang til at føle mig ked af det, bringer mit pis i kog (undskyld udtrykket). Jeg kan godt have problemer med at tage ting nært, det erkender jeg. Og jeg har et pænt stort temperament. Men hun får mig til at føle d
  • Tim Hansen
   13
   Sig undskyld, USA !!
     USA jævnede 18 ud af 22 byer med jorden i Nordkorea under Korea krigen. Kun to huse i hovedstaden Pyongyang var ubeskadigede. USA myrdede 20% af befolkningen. Er der noget at sige til de har et militær? JFK (Jorden, Frihed, Kundskab) foreslår og vil kæmpe for at USA siger undskyld og betaler fuld krigsskadeerstatning. Er du enig?
  • Tim Hansen
   8
   Økonomi.
   Mange tror fejlagtigt, at økonomi handler om penge… Det handler om at være tryg, sove godt om natten, og komme nemmest mulig om ved det, også i forhold til den tid og de bekymringer man bruger på det. Vi er alle mangemillionærer… De fleste af os er mangemillionærer, i det at et gennemsnit ung menneske på 18 år, vil gennem livet skrabe 12 millioner sammen til forbrug, knapt så imponerende set månedlig, der land
  • Note
   3
   Gravid første gang
   Hej med jer  Jeg er endelig blevet gravid og kunne ikke være mere lykkelig  Jeg synes dog at det er lidt forvirrende hvordan man regner graviditetsuger ud - altså hvor langt man er henne. På nettet får jeg regnet ud at jeg er Ca 10/11 uger henne, men da jeg var hos lægen i dag fastslog han at jeg var 7/8 uger henne. Så er lidt i tvivl om han måske har ment at fosteret er 7/8 uger? Hvordan regner i
  • MiaSiger
   1
   Reklamefilm ideer?
   Hej! Jeg skal lave en reklame film sammen med mine klassekammerater (går i 8K). Vi har brug for nogle sjove ideer, men det skal også kunne tages seriøst. Vi prøver at lave noget som er en slags parodi af en reklame. Alt og alle er velkomne med deres ideer og inputs!
  • nyibyen
   0
   Tandblegning
   Hej Deldig.dk Jeg er for nyligt flyttet til København fra Odense til Østerbro. Jeg har fået et nyt job, som promotor af diverse madprodukter i supermarkeder m.m.  Jobbet giver gode mulighed for en masse menneskekontakt, som jeg sætter pris på. Dog kommer det men en udfordring. Det kræver at jeg skal smile meget, hvilket jeg naturligvis elsker. Men som tidligere ryger og stadig kaffe drikkende menneske, er
  • Tiberius
   3
   Windows 10 Creators Update
   Windows 10 plager mig for tiden om at jeg skal installere Windows 10 Creators. Og jeg vil altså helst være i fred for Windows og deres plagerier. Min pc er en beskeden HP Compaq, og jeg er ikke sikker på at min pc kan klare flere store opdateringer. Er der nogen herinde som har et godt råd ?  Jeg er så umådelig træt af at skulle bøvle med Windows 10. Jeg vil faktisk bare bevare min pc som den er i nuværende st
  • Tiberius
   14
   Hvordan får vi lokket nye bloggere til ?
   Når jeg går ind her på Deldig.dk, så er det stort set de samme bloggere der udgyder deres meninger, og fortæller om deres liv. Det er da også helt fint, men det kunne jo være sjovt med nogen nye mennesker.  Der for tænker jeg tit på hvordan at vi lokker nye brugere til. Har i nogen foreslag til hvordan at vi får nyt blod på bloggen ? Jeg selv er nået frem til at der ikke er nogen effektiv metode til at få
  • happyspinning
   6
   Website design
   I min fritid arbejder jeg med en Log ind for at se dette link.. Färsöker finde et godt design med godt indhold. Kiggede på mange steder på nettet for insperation. Nogle sider er virkelig godt lavet, mens en del synes at have været gjort på mindre end en dag. Du kan kigge i på min side Log ind for at se dette link. og fortælle mig, hvis det er noget jeg har brug for at ændre.
  • Tim Hansen
   12
   Smid de fattige i fængsel!
   Så er den første fængselsdom for tiggeri faldet... 14 dages ubetinget fængsel, men så har han da kost og logi så længe. Jeg kan ikke se det er andet end symptombehandling, det gør på ingen måde noget ved problemet. Vi har skabt et betændt samfund, hvor de der ikke lige passer ind, får tilkendt en pension eller på anden måde bliver forsørget af de der bidrager... Det bliver da kun endnu mere betændt, når der så
  • Bambi
   0
   Autisme, introvert
   Hej alle Formålet med denne tråd er at finde ligesindede at skrive med. Jeg er en 25 årig kvinde, som for et par år siden blev diagnosticeret med en autismespektrumforstyrrelse. Efter år med frustrationer og depressioner var det en lettelse at få diagnosen. Grundet autismen er det svært for mig at opretholde kontakten til nye venner. Jeg har deltaget i forskellige samtalegrupper, men på grund af min indad
×