Hop til indhold

Regler - Code Of Conduct

Vi har opstillet en række regler for brugen af deldig, for at sikre at indlæg passer ind under det deldig handler om, og at vi kan bevare en behagelig og god omgangstone. Hvis reglerne ikke overholdes, kan det medføre, at man får tildelt en ”overtrædelse”, hvis man modtager for mange af dem, vil profilen blive lukket.

Materiale som ikke er tilladt

- Det er ikke alle former for indhold, som egner sig til at blive delt på deldig.
Pkt. 1.1 Materiale der er pornografisk. Gælder også tekst.
Pkt. 1.2 Materiale der krænker andres copyright, du skal have rettigheder til både tekst og billeder, du udgiver på siden.
Pkt. 1.3 Materiale der kan opfattes racistisk.
Pkt. 1.4 Materiale der krænker andres privatliv, religion og køn.
Pkt. 1.5 Materiale der opfordrer til eller viser ulovlige handlinger.
Pkt. 1.6 Materiale der er voldeligt eller generelt opfattes som stødende.
Pkt. 1.7 Indlæg om betting og pengespil.
Pkt. 1.8 Materiale der reklamerer for produkter eller ydelser.
Pkt. 1.9 Du må ikke offentliggøre en privat mail eller PM uden først at have indhentet tilladelse fra afsenderen.
Pkt. 1.10 Du må ikke offentliggøre navne, adresser og anden personlig information på personer uden deres accept.
Pkt. 1.11 Tekster på andre sprog end dansk er ikke tilladt, da admins og moderatore skal kunne læse indholdet. Engelske digte, citater og brug af engelske strofer er dog tilladt.
Pkt. 1.12 Vi accepterer ikke indlæg som er oprettet med provokation for øje.

Omgangstone

- Vi sætter god omgangstone meget højt, alle skal kunne dele sig, uden at risikere personlige tilsvininger og nedsættende ord.
Pkt. 2.1 Skriv svar til andres indlæg på en pæn og høflig måde, også selvom du er meget uenig eller måske føler dig provokeret.
Pkt. 2.2 Lad være med at tale nedladende til andre og undlad nedsættende ord og tilsvininger.
Pkt. 2.3 Gå efter bolden ikke personen. Når du er uenig med andre, så lad være med at gå personligt efter dem du er uenig med, gå i stedet efter emnet.
Pkt. 2.4 Sarkasme og ironi er svære at udtrykke på skrift, prøv derfor at understrege det ved hjælp af smileys eller skriv det, så man ikke er tvivl om, at det for eksempel er ment ironisk. Eller endnu bedre undlad brugen af den slags.
Pkt. 2.5 Lad være med at formulere dig på en måde, som kan opfattes som provokerende.
Pkt. 2.6 Vis respekt for andre mennesker med andre holdninger eller livssyn, og for deres religion, privatliv, nationalitet, race og andre særpræg.
Pkt. 2.7 Hvis du bliver sur eller irriteret på andre, så vent lige lidt med at skrive, der kommer aldrig et godt resultat ud af noget, der er skrevet i raseri.
Pkt. 2.8 Hvis der er en anden bruger, som du ikke gider høre på, så lad være at kommentere på dette, men tilføj i stedet profilen til din ignoreringsliste.
Pkt. 2.9 Hvis du alligevel kommer til at formulere dig lidt for personligt eller skarpt, så vær stor nok til at give en undskyldning.

Benyttelse af deldig

- Deldig må kun benyttes til private formål
Pkt. 3.1: Indlæg må ikke have erhvervsmæssig karakter eller reklamere for produkter eller ydelser.
Pkt. 3.2: Deldig må ikke benyttes til foreninger.
Pkt. 3.3: Deldig må ikke benyttes til temablogs, som f.eks. politiske blogs, mode blogs eller religiøse blogs.
Pkt. 3.4: Det er ikke tilladt at udgive sig for at være andre end sig selv, men det er selvfølgelig tilladt at være anonym.
Pkt. 3.5: Det er ikke tilladt at oprette flere forskellige profiler. Hvis du ønsker at skifte brugernavn kan du kontakte Admin.

Ud over de begrænsninger vi har sat for brugen af deldig, skal al aktivitet og indlæg selvfølgelig overholde gældende dansk lovgivning. I ethvert tvivlsspørgsmål er det redaktionen, der har det endelige ord, og vi forbeholder os ret til at slette og redigere enhver form for materiale, som vi ikke mener, overholder disse retningslinjer, eller som vi af anden grund finder upassende, eller som ikke harmonerer med det deldig handler om.

  • Info og guides til deldig

    • Det kan nogle gange være svært at komme i gang et nyt sted, så her får du nogle tips til at komme godt i gang med deldig.
    • Lidt om hvordan du får en blog på deldig og hvad den kan bruges til.
    • Det er vigtigt for os alle sammen, at her er rart og hyggeligt at være, og derfor har vi opstillet nogle retningslinjer og regler for brug af deldig.
    • Har du brug for hjælp til deldig, eller har du andre spørgsmål omkring deldig eller indhold på siden, kan du kontakte os på forskellige måder.
×